EUR: 323,02 Ft
CHF: 279,65 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.

Pataky Attilán 2015 decemberében életmentő műtétet hajtottak végre. Gyomor-bél hurutja olyan belső sebeket ejtett rajta, hogy elmondása szerint körülbelül két liter vért vesztett. Később, januárban pedig aranyérproblémákkal kellett újra kés alá feküdnie, és úgy érezte, ebből aligha tud segítség nélkül gyorsan és tökéletesen felépülni. Családja segítsége mellett ezért sámán barátja különleges ajándékára bízta magát – mesélte a Joshi, a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán Pataky. – Egy tibeti gyógyító lámától kapott segítő szelencét hozott nekem egy barátom ajándékba, aki azt mondta, ezt már sosem kell visszaadnom. Először napi 2-3, majd 5-6 órákat hordtam a nyakamban – magyarázta a zenész, aki hozzátette, a szelencét nagy energiaszintje miatt először csak fokozatosan lehet használni. – Az én hitvilágom szerint elképesztően sokat segített rajtam. Egyszer megmértem az auráját pálcával, hatalmas ereje van.


Fotó: TV2

Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Budapest, 2014. május 28. Pataky Attila rockzenész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.