2018. április 24., kedd
György

Extra

Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.

Pataky Attilán 2015 decemberében életmentő műtétet hajtottak végre. Gyomor-bél hurutja olyan belső sebeket ejtett rajta, hogy elmondása szerint körülbelül két liter vért vesztett. Később, januárban pedig aranyérproblémákkal kellett újra kés alá feküdnie, és úgy érezte, ebből aligha tud segítség nélkül gyorsan és tökéletesen felépülni. Családja segítsége mellett ezért sámán barátja különleges ajándékára bízta magát – mesélte a Joshi, a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán Pataky. – Egy tibeti gyógyító lámától kapott segítő szelencét hozott nekem egy barátom ajándékba, aki azt mondta, ezt már sosem kell visszaadnom. Először napi 2-3, majd 5-6 órákat hordtam a nyakamban – magyarázta a zenész, aki hozzátette, a szelencét nagy energiaszintje miatt először csak fokozatosan lehet használni. – Az én hitvilágom szerint elképesztően sokat segített rajtam. Egyszer megmértem az auráját pálcával, hatalmas ereje van.


Fotó: TV2

Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Budapest, 2014. május 28. Pataky Attila rockzenész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.