EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.

Pataky Attilán 2015 decemberében életmentő műtétet hajtottak végre. Gyomor-bél hurutja olyan belső sebeket ejtett rajta, hogy elmondása szerint körülbelül két liter vért vesztett. Később, januárban pedig aranyérproblémákkal kellett újra kés alá feküdnie, és úgy érezte, ebből aligha tud segítség nélkül gyorsan és tökéletesen felépülni. Családja segítsége mellett ezért sámán barátja különleges ajándékára bízta magát – mesélte a Joshi, a legjobb barát című műsorban a FEM3 csatornán Pataky. – Egy tibeti gyógyító lámától kapott segítő szelencét hozott nekem egy barátom ajándékba, aki azt mondta, ezt már sosem kell visszaadnom. Először napi 2-3, majd 5-6 órákat hordtam a nyakamban – magyarázta a zenész, aki hozzátette, a szelencét nagy energiaszintje miatt először csak fokozatosan lehet használni. – Az én hitvilágom szerint elképesztően sokat segített rajtam. Egyszer megmértem az auráját pálcával, hatalmas ereje van.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Attila gyógyító szelencéje Fotó: TV2

Budapest, 2014. május 28. Pataky Attila rockzenész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.