EUR: 311,26 Ft
CHF: 265,00 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Pedofilgyanús képviselő: Lopással vádolja áldozatait Béla bácsi

Elismerte, hogy korábban ült börtönben az a barnagi önkormányzati képviselő, akit most pedofíliával gyanúsítanak. Utóbbi vádat továbbra is tagadja, de azt elismeri, hogy egyszer adott ezer forintot az ellene valló fiúknak.

barnag-bela-bacsi1– Még hogy orális szexre kértem a kisfiúkat? Engem nem érdekelnek a gyerekek, nem vagyok beteg. A barátnőm Marseille-ben él, gyakran látogatom – állítja Agárdi Béla, az a barnagi önkormányzati képviselő, akit a múlt héten egészen elképesztő vádakkal illettek. Ezek szerint a Veszprém megyei településen és környékén tucatnyi gyereket ronthatott meg. Végül egy esetben született feljelentés. Az ügyben a rendőrség ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt nyomoz. Béla bácsit előállították, őrizetbe vették, majd 72 óra után elengedték.


Az a fiú, aki terhelő vallomást tett Béla bácsira, azt állítja, Nagyvázsonyban a Fő téren és a focipályán a szájával elégítette ki a férfit, cserébe édességet, fagyit és pénzt kapott.

– Ez fiú a nyáron együtt lógott azzal a fiúval, akit születése óta ismerek, a családja barátja vagyok – folytatja Béla bácsi. – Ha a boltba mentem, a haverjával mindig ott voltak a bejáratnál. Gyakran kérték, hogy vegyek nekik csipszet és energiaitalt. Egyszer fodrászra is adtam az egyiküknek ezer forintot. Gyanakodnom kellett volna, mert az egyik megjavított kocsi tulajdonosa szólt, hogy eltűnt a kesztyűtartóból a parkolásra szánt aprópénze, több ezer forint. A tulajdonos szerint előtte a fiúk gyanúsan sokat sündörögtek a kocsi körül – sorolja Béla bácsi, aki szerint a fiúk egyre több pénzt kértek tőle. – Volt, hogy már ötezer forintot akartak, de nem adtam. Két nap múlva elvittek a rendőrök.


Agárdi Béla elismeri, hogy tizenhét éve valóban elítélték orgazdaságért, mert befogadott egy lopott autót a telepre. Akkor hat hónap szabadságvesztésre ítélték, amit Tökölön, a fiatalkorúak börtönében karbantartóként ült le. De – mint állítja – a törvénnyel azóta nem volt dolga.barnag-bela-bacsi3

– Soha nem követettem el a fiúkkal szemben becstelen dolgot. Az biztos, amint bebizonyosodik az ártatlanságom, kártérítésért beperelek mindenkit, akinek köze volt a lejáratásomhoz – mondja az autószerelő, akinek idős édesanyja a vasárnapi ebédnél az újságok címlapjait látva tudta meg, hogy fiát „cukros bácsinak” tartják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.