EUR: 307,22 Ft
CHF: 282,06 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIX.kerület

Pihenőparkot szeretnének a lakók

Közösségi tervezéssel készül el a volt KRESZ-park felújításáról szóló koncepcióterv. A Kosárfonó–Vak Bottyán–Eötvös utcák által határolt területet jelentősen átalakítaná az önkormányzat, amihez a helyiek segítségét kérte.

Az első lakossági fórumon az ott élők hangsúlyozták, a zöldfelület megtartása a legfontosabb. Ezenkívül egy csendes, gyerekbarát parkot szeretnének, ahol akár egy elkülönített, zárt kutyafuttató is elfér.

(fotó: kispest.hu)

Egy kutyafuttatót is megálmodtak a helyiek (fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.