2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Posztolgatása lett Kardashian veszte?

Sokan dörzsölték kárörvendve tenyerüket, amikor megjelent Kim Kardashian kirablásának híre. A kőgazdag rapper, Kanye West celeb nejének még Karl Lagerfeld is beszólt.

kardashian_gyűrűA világhírű divattervező, Karl Lagerfeld sokak véleményét tolmácsolta, amikor a minap beszólt Kim Kardashiannak. Szerinte ugyanis a celeb magának köszönheti, ami történt.


– Ez egy szörnyű dolog, de nem értem, miért volt egyedül a hotelszobában, biztonsági emberek nélkül. Ha híres vagy és kipakolod az összes ékszered képét a netre, akkor csak olyan hotelben szállj meg, ahol nem jöhet a szobád közelébe senki. Ha szétkürtölöd, hogy mennyire gazdag vagy, ne lepődj meg, ha ebben mások is szívesen osztoznának veled! – osztotta ki a valóságshow-hősnőt, a netes kommentelők többsége pedig bőszen helyeselt.

Kim kirablásának körülményei egyébként is nagyon furcsák. Vasárnap este öt fegyveres férfi támadt rá párizsi hotelszobájában és minden ékszert elvittek, köztük egy 20 karátos gyémántgyűrűt is, amit állítólag célirányosan kerestek.

A TMZ értesülései szerint Kardashian az ágyában feküdt, amikor meghallotta, hogy franciául beszélő férfiak rontottak be szobája előterébe. Azonnal felkelt, de már nem volt ideje elbújni. A férfiak lefogták, pisztolyt tartottak a fejéhez, kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették. A történet érdekessége, hogy Kim testőre éppen az incidens idején nem volt a sztár mellett. A rendőrség éppen a furcsa véletlenek miatt gyanakszik belső munkára, így Kardashian barátait és a hozzá közel állókat is átvilágítják.

Fotó: Profimedia, KCS Presse

Fotó: Profimedia, KCS Presse

 

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.

 • Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  A popsztár két és fél éve van együtt testépítő kedvesével, Sammel. Lapunk nem rég számolt be arról, hogy a pár közös gyermekvállaláson gondolkozik, ám most kiderült: a házasság is tervben van.