EUR: 312,78 Ft
CHF: 288,74 Ft
2017. április 26., szerda
Ervin

Extra

Posztolgatása lett Kardashian veszte?

Sokan dörzsölték kárörvendve tenyerüket, amikor megjelent Kim Kardashian kirablásának híre. A kőgazdag rapper, Kanye West celeb nejének még Karl Lagerfeld is beszólt.

kardashian_gyűrűA világhírű divattervező, Karl Lagerfeld sokak véleményét tolmácsolta, amikor a minap beszólt Kim Kardashiannak. Szerinte ugyanis a celeb magának köszönheti, ami történt.

– Ez egy szörnyű dolog, de nem értem, miért volt egyedül a hotelszobában, biztonsági emberek nélkül. Ha híres vagy és kipakolod az összes ékszered képét a netre, akkor csak olyan hotelben szállj meg, ahol nem jöhet a szobád közelébe senki. Ha szétkürtölöd, hogy mennyire gazdag vagy, ne lepődj meg, ha ebben mások is szívesen osztoznának veled! – osztotta ki a valóságshow-hősnőt, a netes kommentelők többsége pedig bőszen helyeselt.

Kim kirablásának körülményei egyébként is nagyon furcsák. Vasárnap este öt fegyveres férfi támadt rá párizsi hotelszobájában és minden ékszert elvittek, köztük egy 20 karátos gyémántgyűrűt is, amit állítólag célirányosan kerestek.

A TMZ értesülései szerint Kardashian az ágyában feküdt, amikor meghallotta, hogy franciául beszélő férfiak rontottak be szobája előterébe. Azonnal felkelt, de már nem volt ideje elbújni. A férfiak lefogták, pisztolyt tartottak a fejéhez, kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették. A történet érdekessége, hogy Kim testőre éppen az incidens idején nem volt a sztár mellett. A rendőrség éppen a furcsa véletlenek miatt gyanakszik belső munkára, így Kardashian barátait és a hozzá közel állókat is átvilágítják.

Fotó: Profimedia, KCS Presse

Fotó: Profimedia, KCS Presse

 

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamelát megrohamozták a fogyni vágyó édesanyák a Bombanő Projekt csoportban. A modell igazi példakép a nők számára, hiszen a Nagy Duett, modell munkái és gyereknevelés mellett tökéletes testtel rendelkezik. Pamela szívesen válaszol minden érdeklődő kérdéseire, nem sarkall senkit drasztikus életmódváltásra és kínzó diétákra.

 • Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  A Snóbli legújabb adásában Hajdú Péter Tornóczky Anitával való kapcsolatáról, folyamatban lévő válásáról, élete első traumájáról és természetesen Eszterről is mesél, de Bódiék sem maradnak a televíziós műsorvezető adósai őszinteségben és egy meglepő titkot árulnak el házasságukról.

 • Kulka János mozifilmmel tér vissza

  Kulka János mozifilmmel tér vissza

  A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása a napokban befejeződött, és a történet egyik főszereplője nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kulka János.