2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Posztolgatása lett Kardashian veszte?

Sokan dörzsölték kárörvendve tenyerüket, amikor megjelent Kim Kardashian kirablásának híre. A kőgazdag rapper, Kanye West celeb nejének még Karl Lagerfeld is beszólt.

kardashian_gyűrűA világhírű divattervező, Karl Lagerfeld sokak véleményét tolmácsolta, amikor a minap beszólt Kim Kardashiannak. Szerinte ugyanis a celeb magának köszönheti, ami történt.


– Ez egy szörnyű dolog, de nem értem, miért volt egyedül a hotelszobában, biztonsági emberek nélkül. Ha híres vagy és kipakolod az összes ékszered képét a netre, akkor csak olyan hotelben szállj meg, ahol nem jöhet a szobád közelébe senki. Ha szétkürtölöd, hogy mennyire gazdag vagy, ne lepődj meg, ha ebben mások is szívesen osztoznának veled! – osztotta ki a valóságshow-hősnőt, a netes kommentelők többsége pedig bőszen helyeselt.

Kim kirablásának körülményei egyébként is nagyon furcsák. Vasárnap este öt fegyveres férfi támadt rá párizsi hotelszobájában és minden ékszert elvittek, köztük egy 20 karátos gyémántgyűrűt is, amit állítólag célirányosan kerestek.

A TMZ értesülései szerint Kardashian az ágyában feküdt, amikor meghallotta, hogy franciául beszélő férfiak rontottak be szobája előterébe. Azonnal felkelt, de már nem volt ideje elbújni. A férfiak lefogták, pisztolyt tartottak a fejéhez, kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették. A történet érdekessége, hogy Kim testőre éppen az incidens idején nem volt a sztár mellett. A rendőrség éppen a furcsa véletlenek miatt gyanakszik belső munkára, így Kardashian barátait és a hozzá közel állókat is átvilágítják.

Fotó: Profimedia, KCS Presse

Fotó: Profimedia, KCS Presse

 

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Fotó: Profimedia Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?