2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb Érd

Rendőr-akadémia és pompomtánc

Fotók: www.sulizsur.hu

Fotók: www.sulizsur.hu

 

ER_sulizsúrDSC03800A gyermek-rendőrakadémiának volt a nyári táborok közül a legnagyobb sikere, a nemrég kezdődött tanévben pedig a lányoknál a pompomtánc és a ritmikus gimnasztika, a fiúknál a teremfoci, az ovisoknál pedig az iskolára előkészítő fejlesztés a legnépszerűbb az immár kilencéves Suli-Zsúr Szociális Szövetkezet kínálatában az érdi iskolákban és óvodákban. – Mi nem versenyzünk, inkább fellépésekre, meccsekre járunk és játszva tanulunk – mondta a Lokál Extrának Vadász Tünde, a szövetkezet elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.