EUR: 307,52 Ft
CHF: 281,47 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb Érd

Rendőr-akadémia és pompomtánc

Fotók: www.sulizsur.hu

Fotók: www.sulizsur.hu

 

ER_sulizsúrDSC03800A gyermek-rendőrakadémiának volt a nyári táborok közül a legnagyobb sikere, a nemrég kezdődött tanévben pedig a lányoknál a pompomtánc és a ritmikus gimnasztika, a fiúknál a teremfoci, az ovisoknál pedig az iskolára előkészítő fejlesztés a legnépszerűbb az immár kilencéves Suli-Zsúr Szociális Szövetkezet kínálatában az érdi iskolákban és óvodákban. – Mi nem versenyzünk, inkább fellépésekre, meccsekre járunk és játszva tanulunk – mondta a Lokál Extrának Vadász Tünde, a szövetkezet elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.