EUR: 304,70 Ft
CHF: 273,03 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb Érd

Rendőr-akadémia és pompomtánc

Fotók: www.sulizsur.hu

Fotók: www.sulizsur.hu

 

ER_sulizsúrDSC03800A gyermek-rendőrakadémiának volt a nyári táborok közül a legnagyobb sikere, a nemrég kezdődött tanévben pedig a lányoknál a pompomtánc és a ritmikus gimnasztika, a fiúknál a teremfoci, az ovisoknál pedig az iskolára előkészítő fejlesztés a legnépszerűbb az immár kilencéves Suli-Zsúr Szociális Szövetkezet kínálatában az érdi iskolákban és óvodákban. – Mi nem versenyzünk, inkább fellépésekre, meccsekre járunk és játszva tanulunk – mondta a Lokál Extrának Vadász Tünde, a szövetkezet elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.