2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Egyéb Érd

Rendőr-akadémia és pompomtánc

Fotók: www.sulizsur.hu

Fotók: www.sulizsur.hu

 

ER_sulizsúrDSC03800A gyermek-rendőrakadémiának volt a nyári táborok közül a legnagyobb sikere, a nemrég kezdődött tanévben pedig a lányoknál a pompomtánc és a ritmikus gimnasztika, a fiúknál a teremfoci, az ovisoknál pedig az iskolára előkészítő fejlesztés a legnépszerűbb az immár kilencéves Suli-Zsúr Szociális Szövetkezet kínálatában az érdi iskolákban és óvodákban. – Mi nem versenyzünk, inkább fellépésekre, meccsekre járunk és játszva tanulunk – mondta a Lokál Extrának Vadász Tünde, a szövetkezet elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.