2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Simicska fia tönkreteszi, amit apja felépített

A 24 éves fiú hatalmas tisztogatásba kezdett. Senkinek nem kegyelmez az ifjú „trónörökös”, aki sorba rúgja ki a Magyar Nemzet és a HírTv tapasztalt munkatársait.

A 24.hu úgy tudja, hogy Simicska Ádám a családi médiavállalkozás irányítását úgy vette kézbe, hogy semmilyen szakmai tapasztalattal nem rendelkezett. Igaz, agilisen próbál irányítani, de eddigi szakértelem nélkül tett lépéseinek nem igazán volt eredménye.


Alig néhány hete két mno.hu-s munkatársat is elbocsátottak, legutóbb pedig az egyik legkomolyabb múlttal rendelkező munkatársat, Jakab Viktort, a hirtv.hu vezető szerkesztőjét küldték el, aki 14 éve töltötte be a pozíciót. Nem mellesleg a HírTV online-os feladatai mellett a Magyar Nemzet vezető szerkesztőjeként is dolgozott.

A még meglévő munkatársak úgy gondolják, hogy valamiféle pánikreakció eredménye lehet mindez, na és persze többen a Simicska-fiú hozzá nem értéséről pletykálnak. Többen kapkodó, hiperaktív lépéseiről számolnak be, aki csak az apjával hajlandó lényegi kérdéseket megbeszélni.

Simicska Ádám még akkor került a tűz közelébe, amikor láncdohányos apját tüdővérzéssel, életveszélyes állapotban kórházba szállították. A fiú azóta nem csinál mást, csak sorba rúgja ki a tapasztalt szakembereket, ráadásul a Magyar Nemzetet is az elmúlt időszak legnagyobb médiapiaci veszteseként titulálta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.