2017. november 21., kedd
Olivér

Belföld

Simicska fia tönkreteszi, amit apja felépített

A 24 éves fiú hatalmas tisztogatásba kezdett. Senkinek nem kegyelmez az ifjú „trónörökös”, aki sorba rúgja ki a Magyar Nemzet és a HírTv tapasztalt munkatársait.

A 24.hu úgy tudja, hogy Simicska Ádám a családi médiavállalkozás irányítását úgy vette kézbe, hogy semmilyen szakmai tapasztalattal nem rendelkezett. Igaz, agilisen próbál irányítani, de eddigi szakértelem nélkül tett lépéseinek nem igazán volt eredménye.


Alig néhány hete két mno.hu-s munkatársat is elbocsátottak, legutóbb pedig az egyik legkomolyabb múlttal rendelkező munkatársat, Jakab Viktort, a hirtv.hu vezető szerkesztőjét küldték el, aki 14 éve töltötte be a pozíciót. Nem mellesleg a HírTV online-os feladatai mellett a Magyar Nemzet vezető szerkesztőjeként is dolgozott.

A még meglévő munkatársak úgy gondolják, hogy valamiféle pánikreakció eredménye lehet mindez, na és persze többen a Simicska-fiú hozzá nem értéséről pletykálnak. Többen kapkodó, hiperaktív lépéseiről számolnak be, aki csak az apjával hajlandó lényegi kérdéseket megbeszélni.

Simicska Ádám még akkor került a tűz közelébe, amikor láncdohányos apját tüdővérzéssel, életveszélyes állapotban kórházba szállították. A fiú azóta nem csinál mást, csak sorba rúgja ki a tapasztalt szakembereket, ráadásul a Magyar Nemzetet is az elmúlt időszak legnagyobb médiapiaci veszteseként titulálta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nehéz helyzetbe került Merkel

  Nehéz helyzetbe került Merkel

  Vasárnap késő este Berlinben kudarcba fulladtak az egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mert az FDP kivonult a tárgyalásokról – írja a Magyar Idők.

 • Soros újra nekiment Magyarországnak

  Soros újra nekiment Magyarországnak

  Hiába bizonyítják fotók, dokumentumok Soros György migráns betelepítési terveit, a milliárdos pénzügyi spekuláns a Financial Times nevű brit lapnak adott interjújában egyszerűen letagadja hajmeresztő elképzeléseit és nyíltan támadja a nemzeti konzultációt.

 • Megint zsidózott a Jobbik

  Megint zsidózott a Jobbik

  Újabb rasszista hangfelvételt közölt a Jobbik háza tájáról a Mandiner. A Szent Korona rádió felvételén a párt V. kerületi képviselője, Balasi András és a szarvasi alapszervezet alapítója, Papp Sándor Zoltán viccelődnek azon, hogy milyen „fajtabeli” emberek kerülhetnek vagonokba.

 • Dömötör Csaba: Méltatlan az LMP viselkedése

  Dömötör Csaba: Méltatlan az LMP viselkedése

  A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint méltatlan az LMP magatartása, mert miközben idehaza sorozatosan letagadják a betelepítést gyorsító terveket, Brüsszelben rendszeresen kiállnak a kvóták mellett.