EUR: 303,82 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Súlyos milliókat költ új ölebére Paris Hilton

Paris Hilton kutyamániájánál csak az egója és a pénztárcája nagyobb. A neves szállodalánc örökösnője nem fukarkodott a kutyavásárlást illetően sem: becslések szerint legújabb szerzeménye körülbelül húszezer dollárba, vagyis ötmillió forint körüli összegbe kerülhetett.

Paris leghíresebb kutyusa Tinkerbell volt, aki tavaly elpusztult és az örökösnő megfogadta, hogy hosszú gyászidővel tiszteli meg az emlékét. Nos, ez eddig tartott, ma már egy miniatűr csivava enyhíti fájdalmát. Az apró zseboroszlán sajátossága, hogy egyelőre egy teáscsészében is elveszne és természetesen óriási luxusban él. Paris feltett szándéka legalább akkora sztárrá nevelni az ebet, mint ő maga.

A tökéletes nevet egyelőre nem találta meg, de szeretne a kutya mögé egy saját brandet is felépíteni, így hosszasan kell gondolkodjon a tökéletes választáson. A megboldogult Tinkerbellnek egyébként korábban saját közösségi oldalt hozott létre, ahol az elpusztult kutyus miatt részvétüket fejezhették ki a rajongók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.