EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,24 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Súlyos milliókat költ új ölebére Paris Hilton

Paris Hilton kutyamániájánál csak az egója és a pénztárcája nagyobb. A neves szállodalánc örökösnője nem fukarkodott a kutyavásárlást illetően sem: becslések szerint legújabb szerzeménye körülbelül húszezer dollárba, vagyis ötmillió forint körüli összegbe kerülhetett.

Paris leghíresebb kutyusa Tinkerbell volt, aki tavaly elpusztult és az örökösnő megfogadta, hogy hosszú gyászidővel tiszteli meg az emlékét. Nos, ez eddig tartott, ma már egy miniatűr csivava enyhíti fájdalmát. Az apró zseboroszlán sajátossága, hogy egyelőre egy teáscsészében is elveszne és természetesen óriási luxusban él. Paris feltett szándéka legalább akkora sztárrá nevelni az ebet, mint ő maga.

A tökéletes nevet egyelőre nem találta meg, de szeretne a kutya mögé egy saját brandet is felépíteni, így hosszasan kell gondolkodjon a tökéletes választáson. A megboldogult Tinkerbellnek egyébként korábban saját közösségi oldalt hozott létre, ahol az elpusztult kutyus miatt részvétüket fejezhették ki a rajongók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.