EUR: 307,92 Ft
CHF: 284,51 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Súlyos milliókat költ új ölebére Paris Hilton

Paris Hilton kutyamániájánál csak az egója és a pénztárcája nagyobb. A neves szállodalánc örökösnője nem fukarkodott a kutyavásárlást illetően sem: becslések szerint legújabb szerzeménye körülbelül húszezer dollárba, vagyis ötmillió forint körüli összegbe kerülhetett.

Paris leghíresebb kutyusa Tinkerbell volt, aki tavaly elpusztult és az örökösnő megfogadta, hogy hosszú gyászidővel tiszteli meg az emlékét. Nos, ez eddig tartott, ma már egy miniatűr csivava enyhíti fájdalmát. Az apró zseboroszlán sajátossága, hogy egyelőre egy teáscsészében is elveszne és természetesen óriási luxusban él. Paris feltett szándéka legalább akkora sztárrá nevelni az ebet, mint ő maga.

A tökéletes nevet egyelőre nem találta meg, de szeretne a kutya mögé egy saját brandet is felépíteni, így hosszasan kell gondolkodjon a tökéletes választáson. A megboldogult Tinkerbellnek egyébként korábban saját közösségi oldalt hozott létre, ahol az elpusztult kutyus miatt részvétüket fejezhették ki a rajongók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.