EUR: 310,10 Ft
CHF: 289,09 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Súlyos milliókat költ új ölebére Paris Hilton

Paris Hilton kutyamániájánál csak az egója és a pénztárcája nagyobb. A neves szállodalánc örökösnője nem fukarkodott a kutyavásárlást illetően sem: becslések szerint legújabb szerzeménye körülbelül húszezer dollárba, vagyis ötmillió forint körüli összegbe kerülhetett.

Paris leghíresebb kutyusa Tinkerbell volt, aki tavaly elpusztult és az örökösnő megfogadta, hogy hosszú gyászidővel tiszteli meg az emlékét. Nos, ez eddig tartott, ma már egy miniatűr csivava enyhíti fájdalmát. Az apró zseboroszlán sajátossága, hogy egyelőre egy teáscsészében is elveszne és természetesen óriási luxusban él. Paris feltett szándéka legalább akkora sztárrá nevelni az ebet, mint ő maga.

A tökéletes nevet egyelőre nem találta meg, de szeretne a kutya mögé egy saját brandet is felépíteni, így hosszasan kell gondolkodjon a tökéletes választáson. A megboldogult Tinkerbellnek egyébként korábban saját közösségi oldalt hozott létre, ahol az elpusztult kutyus miatt részvétüket fejezhették ki a rajongók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vámos Erika: véget ért a szerelem

    Vámos Erika: véget ért a szerelem

    A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

  • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.