EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb Kecskemét

Szatír riogat a kórház melletti erdőben?

Futótűzként terjedt a hír Kecskeméten arról, hogy egy férfi a nemi szervét mutogatta nem messze a kórháztól, a Milliomodik hektár erdőben. Az eset még a múlt héten történt.

A hír elsőként a Facebook helyi baba-mama csoportjában bukkant fel, nagy riadalmat okozva. Egy fiatal nő tette közzé a bejegyzést, amely így szól: „Kedves széchényivárosi ismerőseim! Felhívnám figyelmeteket, hogy a Megyei Kórházzal szembeni kiserdőben egy fiatal, vékony testalkatú, jól öltözött mutogatós fiatalember sétálgat és bújik meg egy-egy bokornál! Ha lehet, gyerekeket ne engedjetek felügyelet nélkül az erdőbe!”


KE_erdő szatír kecskemét

A Milliomodik hektár erdőben állítólag szatír ólálkodik

A poszt szerint értesítették a rendőrséget, ők azonban ki se mentek a helyszínre. A Kecskeméti Televízió megkereste a szemtanút, aki telefonon elmondta, hogy egy 35 év körüli férfit látott a kiserdőben. Személyes találkozóra azonban nem volt hajlandó.

A széchenyivárosi kiserdőben sokan megfordulnak naponta. A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ide. Több embert is megkérdeztünk arról, láttak-e valamit, de nem találkozott senki a szatírral.

 A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ki az erdőbe

A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ki az erdőbe

Az eset furcsasága, hogy a rendőrség szerint nem érkezett hozzájuk sem jelzés, sem bejelentés ilyen esetről. Arra hívták fel a figyelmet, hogy ilyen esetben azonnal értesíteni kell a rendőrséget. Kecskeméten legutóbb tavaly fogtak el egy 24 éves férfit, aki az utcán követett el szeméremsértést. A járókelők nyomban bejelentést tettek, így a járőröknek még aznap sikerült elfogniuk a szatírt.

Szöveg: Lokál
Fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.