2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Kecskemét

Szatír riogat a kórház melletti erdőben?

Futótűzként terjedt a hír Kecskeméten arról, hogy egy férfi a nemi szervét mutogatta nem messze a kórháztól, a Milliomodik hektár erdőben. Az eset még a múlt héten történt.

A hír elsőként a Facebook helyi baba-mama csoportjában bukkant fel, nagy riadalmat okozva. Egy fiatal nő tette közzé a bejegyzést, amely így szól: „Kedves széchényivárosi ismerőseim! Felhívnám figyelmeteket, hogy a Megyei Kórházzal szembeni kiserdőben egy fiatal, vékony testalkatú, jól öltözött mutogatós fiatalember sétálgat és bújik meg egy-egy bokornál! Ha lehet, gyerekeket ne engedjetek felügyelet nélkül az erdőbe!”


KE_erdő szatír kecskemét

A Milliomodik hektár erdőben állítólag szatír ólálkodik

A poszt szerint értesítették a rendőrséget, ők azonban ki se mentek a helyszínre. A Kecskeméti Televízió megkereste a szemtanút, aki telefonon elmondta, hogy egy 35 év körüli férfit látott a kiserdőben. Személyes találkozóra azonban nem volt hajlandó.

A széchenyivárosi kiserdőben sokan megfordulnak naponta. A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ide. Több embert is megkérdeztünk arról, láttak-e valamit, de nem találkozott senki a szatírral.

 A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ki az erdőbe

A legtöbben kutyát sétáltatnak vagy gyermekükkel jönnek ki az erdőbe

Az eset furcsasága, hogy a rendőrség szerint nem érkezett hozzájuk sem jelzés, sem bejelentés ilyen esetről. Arra hívták fel a figyelmet, hogy ilyen esetben azonnal értesíteni kell a rendőrséget. Kecskeméten legutóbb tavaly fogtak el egy 24 éves férfit, aki az utcán követett el szeméremsértést. A járókelők nyomban bejelentést tettek, így a járőröknek még aznap sikerült elfogniuk a szatírt.

Szöveg: Lokál
Fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.