EUR: 309,75 Ft
CHF: 267,23 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra Sopron

Szeretik a belvárosi sétákat

A Sopron Régió Turisztikai Központ idén negyedik éve kínál ingyenes programokat a városba érkező vendégeknek és helyi lakóknak egyaránt.
A történelmi belvárosban és a Soproni-hegység erdejében vezetett sétákhoz május elejétől egészen szeptember végéig hetente három alkalommal csatlakozhattak a látogatók.
Az évről évre növekvő érdeklődés a résztvevők számában és a visszatérő vendégek egyre nagyobb arányában is megmutatkozik: idén júliusban és augusztusban nemritkán 40-50 fő is összegyűlt nemcsak a hétvégi, de a hétköznap délutáni időpontokon is.

A Soproni-hegység erdejében vezetett sétákon tömegek vettek részt. Fotó: Sopron Régió Turisztikai Központ

A Soproni-hegység erdejében vezetett sétákon tömegek vettek részt
Fotó: Sopron Régió Turisztikai Központ

Az öt hónap alatt a barátságos időjárásnak köszönhetően egyszer sem maradt el séta. A programon a kisgyermekes családoktól a középkorú vendégeken át egészen a nyugdíjas korosztályig örömmel vett részt mindenki. A turisztikai központ munkatársai pozitív tapasztalatként könyvelték el, hogy a látogatók – akik elsősorban Budapestről és környékéről, a Dél-Dunántúlról, valamint alföldi településekről érkeztek – kilencven százaléka járt már Sopronban. Újbóli városlátogatásuk során pedig gyakran hívják családtagjaikat, ismerőseiket az általuk már megkedvelt programra.
A négy éve nagy sikernek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ingyenes, garantált sétákra a jövő szezonban is számítani lehet!

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.