EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program

Szörnyparti High Life-módra

Hatalmas retrópartival ünneplik meg az egykori High Life Disco szervezői október 31-ét az Akvárium Klubban! 

Miután a 90-es évek egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén éppen 25 évvel ezelőtt rendezték meg az első hazai Halloween-partyt, az egykori tulajdonosok úgy döntöttek, ismét életre keltik a szörnypartik hangulatát.

A 25. évfordulónak méltó helyszíneként szolgál Budapest minden igényt kielégítő szuperklubja, az Akvárium. Ezen az éjszakán a halloween jelmezes hangulata mellett a régi idők zenéit is megidézik, ebben segítségükre lesz Szűcs Judith, a Pa-Dö-Dő és az egykori rezidens DJ-k, úgymint Gráczi Béla, Ötvös Laci, Tunyogi Gábor (DJ Plastic) és Felhő, akik természetesen már most válogatják a régi lemezeket erre az éjszakára. Az est fényét emelni fogják még a legendás diszkó akkori állandó fellépői közül jó néhányan… Hogy pontosan kik, az egyelőre meglepetés.

high life régi4-kapottTermészetesen rémisztő és ijesztő jelmezben „illik” érkezni, és a régi jó szokások szerint ezt díjazni is fogják. Ha mégsem jelmezben, sminkben jönne, a helyszínen a maszkmesterek átváltoztatják.

A jegyértékesítés már megkezdődött. Az első 500 jegy igen kedvezményes, 1500 forintos áron kapható online az akvariumklub.hu oldalon, vagy személyesen az Akvárium Klub jegypénztárában.

high life kreatív

Ön is bulizott a High Life-ban? Játsszon és nyerjen belépőt!

Önnek is van emléke a High Life-ról? Rendszeresen koptatta ott a táncparkettet? Esetleg egy emlékezetes berúgás kötődik hozzá? Netán itt találta el Ámor nyila? Ossza meg velünk!

Küldjön ott készült fotót magáról, vagy mesélje el kedvenc high life-os történetét. Az sem baj, ha nem halloweenkor történt. A legjobb három sztorit vagy képet a 25. jubileumi High Life Halloween-partyra szóló páros belépővel jutalmazzuk.

A fotókat vagy történeteket az online@lokal.hu-ra várjuk. FONTOS: a tárgy mezőbe írja be: „High Life”. Az elektronikus levélben adja meg pontos nevét és elérhetőségét. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.