EUR: 310,43 Ft
CHF: 270,69 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Program

Szörnyparti High Life-módra

Hatalmas retrópartival ünneplik meg az egykori High Life Disco szervezői október 31-ét az Akvárium Klubban! 

Miután a 90-es évek egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén éppen 25 évvel ezelőtt rendezték meg az első hazai Halloween-partyt, az egykori tulajdonosok úgy döntöttek, ismét életre keltik a szörnypartik hangulatát.

A 25. évfordulónak méltó helyszíneként szolgál Budapest minden igényt kielégítő szuperklubja, az Akvárium. Ezen az éjszakán a halloween jelmezes hangulata mellett a régi idők zenéit is megidézik, ebben segítségükre lesz Szűcs Judith, a Pa-Dö-Dő és az egykori rezidens DJ-k, úgymint Gráczi Béla, Ötvös Laci, Tunyogi Gábor (DJ Plastic) és Felhő, akik természetesen már most válogatják a régi lemezeket erre az éjszakára. Az est fényét emelni fogják még a legendás diszkó akkori állandó fellépői közül jó néhányan… Hogy pontosan kik, az egyelőre meglepetés.

high life régi4-kapottTermészetesen rémisztő és ijesztő jelmezben „illik” érkezni, és a régi jó szokások szerint ezt díjazni is fogják. Ha mégsem jelmezben, sminkben jönne, a helyszínen a maszkmesterek átváltoztatják.

A jegyértékesítés már megkezdődött. Az első 500 jegy igen kedvezményes, 1500 forintos áron kapható online az akvariumklub.hu oldalon, vagy személyesen az Akvárium Klub jegypénztárában.

high life kreatív

Ön is bulizott a High Life-ban? Játsszon és nyerjen belépőt!

Önnek is van emléke a High Life-ról? Rendszeresen koptatta ott a táncparkettet? Esetleg egy emlékezetes berúgás kötődik hozzá? Netán itt találta el Ámor nyila? Ossza meg velünk!

Küldjön ott készült fotót magáról, vagy mesélje el kedvenc high life-os történetét. Az sem baj, ha nem halloweenkor történt. A legjobb három sztorit vagy képet a 25. jubileumi High Life Halloween-partyra szóló páros belépővel jutalmazzuk.

A fotókat vagy történeteket az online@lokal.hu-ra várjuk. FONTOS: a tárgy mezőbe írja be: „High Life”. Az elektronikus levélben adja meg pontos nevét és elérhetőségét. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.