EUR: 305,18 Ft
CHF: 268,58 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Szülés előtt sem pihen Mila Kunis

Heteken belül megszülethet Mila Kunis és Ashton Kutcher második közös gyermeke. A hollywoodi sztárpár már mindent előkészített a csöppség fogadására, akinek érkezését a szülőknél jobban már csak kétéves nővére, Wyatt Isabelle Kutcher várja. A színésznőnek, pont ahogy első várandóssága alatt, most is óriásira nőtt a pocakja, de esze ágában sincs pihenni. Lesifotósok hetente többször is lencsevégre kapják, ahogy Hollywoodban rója az utcákat. Legutóbb farmerban és bő pulóverben, baseballsapkában sétált laza kismamaként, minden sztárallűr nélkül.

 

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088841, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088814, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.