EUR: 309,53 Ft
CHF: 285,09 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

Szülés előtt sem pihen Mila Kunis

Heteken belül megszülethet Mila Kunis és Ashton Kutcher második közös gyermeke. A hollywoodi sztárpár már mindent előkészített a csöppség fogadására, akinek érkezését a szülőknél jobban már csak kétéves nővére, Wyatt Isabelle Kutcher várja. A színésznőnek, pont ahogy első várandóssága alatt, most is óriásira nőtt a pocakja, de esze ágában sincs pihenni. Lesifotósok hetente többször is lencsevégre kapják, ahogy Hollywoodban rója az utcákat. Legutóbb farmerban és bő pulóverben, baseballsapkában sétált laza kismamaként, minden sztárallűr nélkül.

 

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088841, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088814, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

  Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

  A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

 • Mel B nem fizet férjtartást

  Mel B nem fizet férjtartást

  A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).

 • Nehéz nem bűnöznie a Viszkisnek

  Nehéz nem bűnöznie a Viszkisnek

  Ambrus Attila öt éve azon dolgozik, hogy a börtönévek után újra beilleszkedjen a társadalomba, de őszintén bevallotta, mindez nem egyszerű, sem az, hogy egykori bűnözőként kerülje a bajt.