EUR: 310,76 Ft
CHF: 271,04 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Szülés előtt sem pihen Mila Kunis

Heteken belül megszülethet Mila Kunis és Ashton Kutcher második közös gyermeke. A hollywoodi sztárpár már mindent előkészített a csöppség fogadására, akinek érkezését a szülőknél jobban már csak kétéves nővére, Wyatt Isabelle Kutcher várja. A színésznőnek, pont ahogy első várandóssága alatt, most is óriásira nőtt a pocakja, de esze ágában sincs pihenni. Lesifotósok hetente többször is lencsevégre kapják, ahogy Hollywoodban rója az utcákat. Legutóbb farmerban és bő pulóverben, baseballsapkában sétált laza kismamaként, minden sztárallűr nélkül.

 

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088841, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

EXCLUSIVE TO INF. October 17, 2016: Pregnant Mila Kunis gets a drink as she returns to her car in Beverly Hills, CA. Mandatory Credit: Lek/INFphoto.com Ref.: infusla-294, Image: 303088814, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Credit line: Profimedia, Startraks

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.