EUR: 309,49 Ft
CHF: 288,46 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb Tatabánya

Táncosokat támogatnak

A jótékonykodás mindig remek érzéssel tölti el az embereket, és ezt érzik a mÉrtékadó Nők is. Negyedik alkalommal rendezték meg a mÉrtékadó Nők Bálját, amelynek célja mindig a jótékonykodás.

A résztvevők tombola vásárlásával tehetik ezt meg, amelynek bevételéből idén is a megye három tehetséges tánccsoportját támogatták. Ebben az évben a „rockabilly” stílust választották témának, így a zene, a hangulat és az ízek is a ’60-as évek Amerikáját idézték.

13_mertekado_01

Ádám Katalin, a mÉrtékadó Nők Társaságának elnöke a bál előtt elmondta: Ilyenkor mindig nagy izgalom van bennünk és ez csak akkor fog lecsillapodni, ha már az egésznek vége lesz.

Csakúgy, mint tavaly, idén is egy nagy összeggel startoltak, a vállalkozók támogatásának köszönhetően 300 ezer forintról indult a tombola.

Nagyon sokat jelent ez nekünk, hiszen ebből látszik, hogy elfogadják a rendezvényt és érzik, hogy van értelme – tette hozzá Ádám Katalin.

Az esemény fővédnöke, Schmidt-Tóth Piroska rendkívül örült annak, hogy a rockabilly témájában szerveződik a bál, rögtön eszébe jutott egy kedves ismerőse, akinek az esküvői meghívóján ez állt: „Tudjuk, hogy csak a rock and roll örök, de mi azért megpróbáljuk.”

Azt gondolom, éppen ez jellemző a mÉrtékadó Nőkre is, akik hihetetlen odaadással, hittel és akarattal dolgoznak azért, hogy egy értékteremtő közösséget formáljanak, és rengeteg programot kínálnak évről évre – mondta el Schmidt-Tóth Piroska.

A bálon jelen volt Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos is, aki szerint ezek a nők fantasztikus munkát végeznek, hiszen megpróbálnak szemléletet formálni, amivel nyithatnunk a világ felé.

A bálon három akrobatikus csoport lépett fel, akik a támogatásokat is átvehették a résztvevőktől. A nézők a produkciókat követően az asztalokon elhelyezett szavazólapokon értékelhették a látottakat, és ennek alapján befolyásolhatták, hogy milyen arányban kapják meg a táncosok a tombola vásárlásából befolyt összeget. A tatabányai Dancing Feet örülhetett a legjobban, hiszen ők 300 ezer forintot kaptak, az oroszlányi Dancereform és az Esztergomban és Dorogon próbáló Ciklon Sporttánc Egyesület pedig 150-150 ezer forinttal lett gazdagabb.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.

 • Túrával kezdték a tavaszt

  Túrával kezdték a tavaszt

  Kisgyermekes családok, fiatalok és nyugdíjasok egyaránt nekivágtak a budai hegyek zöldellő erdei útvonalainak a tavaszköszöntő…

 • Fatboy Slim a VOLT-on

  Fatboy Slim a VOLT-on

  A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája visszatér a 25. Telekom VOLT Fesztiválon, június 26-án. Norman Cook, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fatboy Slim nevéhez olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now.