2018. május 25., péntek
Orbán

Egyéb Tatabánya

Táncosokat támogatnak

A jótékonykodás mindig remek érzéssel tölti el az embereket, és ezt érzik a mÉrtékadó Nők is. Negyedik alkalommal rendezték meg a mÉrtékadó Nők Bálját, amelynek célja mindig a jótékonykodás.

A résztvevők tombola vásárlásával tehetik ezt meg, amelynek bevételéből idén is a megye három tehetséges tánccsoportját támogatták. Ebben az évben a „rockabilly” stílust választották témának, így a zene, a hangulat és az ízek is a ’60-as évek Amerikáját idézték.


13_mertekado_01

Ádám Katalin, a mÉrtékadó Nők Társaságának elnöke a bál előtt elmondta: Ilyenkor mindig nagy izgalom van bennünk és ez csak akkor fog lecsillapodni, ha már az egésznek vége lesz.

Csakúgy, mint tavaly, idén is egy nagy összeggel startoltak, a vállalkozók támogatásának köszönhetően 300 ezer forintról indult a tombola.


Nagyon sokat jelent ez nekünk, hiszen ebből látszik, hogy elfogadják a rendezvényt és érzik, hogy van értelme – tette hozzá Ádám Katalin.

Az esemény fővédnöke, Schmidt-Tóth Piroska rendkívül örült annak, hogy a rockabilly témájában szerveződik a bál, rögtön eszébe jutott egy kedves ismerőse, akinek az esküvői meghívóján ez állt: „Tudjuk, hogy csak a rock and roll örök, de mi azért megpróbáljuk.”

Azt gondolom, éppen ez jellemző a mÉrtékadó Nőkre is, akik hihetetlen odaadással, hittel és akarattal dolgoznak azért, hogy egy értékteremtő közösséget formáljanak, és rengeteg programot kínálnak évről évre – mondta el Schmidt-Tóth Piroska.

A bálon jelen volt Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos is, aki szerint ezek a nők fantasztikus munkát végeznek, hiszen megpróbálnak szemléletet formálni, amivel nyithatnunk a világ felé.

A bálon három akrobatikus csoport lépett fel, akik a támogatásokat is átvehették a résztvevőktől. A nézők a produkciókat követően az asztalokon elhelyezett szavazólapokon értékelhették a látottakat, és ennek alapján befolyásolhatták, hogy milyen arányban kapják meg a táncosok a tombola vásárlásából befolyt összeget. A tatabányai Dancing Feet örülhetett a legjobban, hiszen ők 300 ezer forintot kaptak, az oroszlányi Dancereform és az Esztergomban és Dorogon próbáló Ciklon Sporttánc Egyesület pedig 150-150 ezer forinttal lett gazdagabb.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek