EUR: 313,16 Ft
CHF: 290,48 Ft
2016. december 04., vasárnap
Barbara, Borbála

Program

Tarolt a kockáztatással a Desperado Best of

Szinte mindenki tudja, hogy nem kis bátorság kell ahhoz, hogy egy zenekar CD-t készítsen, hiszen ott a Spotify, Deezer, ITunes és ezeken kívül még számtalan digitális felület, ahonnan az együttesek rajongói pillanatok alatt letölthetik kedvenceik slágereit. Bár azt gondolnánk ma már nem is lenne keletje egy lemeznek.

Erre cáfolt rá a Desperado, amelynek tagjai úgy döntöttek, kockáztatnak és stúdióba vonulnak. A debreceni banda nyolc év után ismét egy CD-vel ajándékozta meg rajongóit, akik hálából aranylemezhez juttatták a zenekart.

Az együttes májusban megjelenő lemeze alig három hónap alatt lett aranylemez.

A Desperado együttes új zenei albumát kizárólag Mol-töltőállomásokon lehet megvásárolni. A tíz már jól ismert, újrahangszerelt sláger mellett három új dal is helyet kapott a korongon. A kockázatos vállalkozás bejött, a közönség imádja a Best of CD-t.

„Manapság kevesen mernek CD-t kiadni, hiszen a digitális platformok idejét éljük. Míg egy rockzenekar rajongói CD-t, pólót és akár bögrét is megvesznek a kedvenceik kapcsán, a popzene szerelmesei szívesebben töltik le a kedvenc dalaikat az interneten keresztül. Mi tavasszal úgy döntöttünk, hogy az új zenei anyagunkat minden felületen elérhetővé tesszük, így nemcsak letölthető, hanem kézzel fogható változatban is megvásárolható a Best of hanganyaga. Nagyon boldogok vagyunk, hogy alig három hónap alatt elértük az aranylemezt. Talán nem vagyunk telhetetlenek, ha karácsonyi ajándéknak egy platinalemezt szeretnénk kapni!” – árulta el Zoy, a Desperado gitárosa, aki ráadásként a dalszerzésből is kiveszi a részét.

A banda úgy döntött, nem állnak meg ennyinél, tovább kényeztetik rajongóikat, akiknek azt ígérik, hamarosan több újdonsággal is jelentkeznek.

Desperado - Best Of - Aranylemez

Desperado – Best Of – Aranylemez

Desperado

1998-ban alakultak, a jelenlegi formáció 2000 óta dolgozik együtt. Hat nagylemezük jelent meg, amelyből négy arany- és két platinalemez lett. A „Gyere és álmodj”, a „Rajtad múlik” és a „Táncolj” című slágerük a Mahasz-listák és a Danubius Rádió toplistájának csúcsára is felkerült.

Az együttes 2004-ben elnyerte a Popcorn magazin díjátadóján az „Év kedvenc csapata” címet, 2011-ben és 2012-ben pedig Romániában a Transylvanian Music Awardson az „Év legjobb popegyüttese” címet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az ezotéria vására

  Az ezotéria vására

  Karácsonyi ezoterikus konferenciát és vásárt tartanak december 4- én vasárnap 9-től este 7-ig a fővárosi Villányi úti Konferencia Központban.

 • Hamarosan Prima Primissima Díj!

  Hamarosan Prima Primissima Díj!

  Pénteken a Prima Primissima Díj kategóriagyőztesei tizennegyedik alkalommal vehetik át kitüntetéseiket, a díjkiosztó gálának az idén is a Müpa ad otthont.

 • A legamerikaibb ünnep: a hálaadás

  A legamerikaibb ünnep: a hálaadás

  Több mint 300 milliónyi amerikai ül csütörtökön családi körben a szépen feldíszített asztal köré, hogy megünnepelje a hálaadás napját (Thanksgiving Day).