EUR: 319,31 Ft
CHF: 274,65 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program

Tarolt a kockáztatással a Desperado Best of

Szinte mindenki tudja, hogy nem kis bátorság kell ahhoz, hogy egy zenekar CD-t készítsen, hiszen ott a Spotify, Deezer, ITunes és ezeken kívül még számtalan digitális felület, ahonnan az együttesek rajongói pillanatok alatt letölthetik kedvenceik slágereit. Bár azt gondolnánk ma már nem is lenne keletje egy lemeznek.

Erre cáfolt rá a Desperado, amelynek tagjai úgy döntöttek, kockáztatnak és stúdióba vonulnak. A debreceni banda nyolc év után ismét egy CD-vel ajándékozta meg rajongóit, akik hálából aranylemezhez juttatták a zenekart.


Az együttes májusban megjelenő lemeze alig három hónap alatt lett aranylemez.

A Desperado együttes új zenei albumát kizárólag Mol-töltőállomásokon lehet megvásárolni. A tíz már jól ismert, újrahangszerelt sláger mellett három új dal is helyet kapott a korongon. A kockázatos vállalkozás bejött, a közönség imádja a Best of CD-t.


„Manapság kevesen mernek CD-t kiadni, hiszen a digitális platformok idejét éljük. Míg egy rockzenekar rajongói CD-t, pólót és akár bögrét is megvesznek a kedvenceik kapcsán, a popzene szerelmesei szívesebben töltik le a kedvenc dalaikat az interneten keresztül. Mi tavasszal úgy döntöttünk, hogy az új zenei anyagunkat minden felületen elérhetővé tesszük, így nemcsak letölthető, hanem kézzel fogható változatban is megvásárolható a Best of hanganyaga. Nagyon boldogok vagyunk, hogy alig három hónap alatt elértük az aranylemezt. Talán nem vagyunk telhetetlenek, ha karácsonyi ajándéknak egy platinalemezt szeretnénk kapni!” – árulta el Zoy, a Desperado gitárosa, aki ráadásként a dalszerzésből is kiveszi a részét.

A banda úgy döntött, nem állnak meg ennyinél, tovább kényeztetik rajongóikat, akiknek azt ígérik, hamarosan több újdonsággal is jelentkeznek.

Desperado - Best Of - Aranylemez

Desperado – Best Of – Aranylemez

Desperado

1998-ban alakultak, a jelenlegi formáció 2000 óta dolgozik együtt. Hat nagylemezük jelent meg, amelyből négy arany- és két platinalemez lett. A „Gyere és álmodj”, a „Rajtad múlik” és a „Táncolj” című slágerük a Mahasz-listák és a Danubius Rádió toplistájának csúcsára is felkerült.

Az együttes 2004-ben elnyerte a Popcorn magazin díjátadóján az „Év kedvenc csapata” címet, 2011-ben és 2012-ben pedig Romániában a Transylvanian Music Awardson az „Év legjobb popegyüttese” címet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.