EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Külföld

Tizenkétezer forintért tett három lépést a babával a nővér

Azt mindenki tudja, hogy súlyos pénzbe kerül ma már egy baba születése, hiszen mire a kis jövevény megérkezik számolatlanul mennek a tízeresek a kelengyére és persze nem utolsó sorban az egészségügyi ellátásra.Azonban hiába számított a komoly kiadásra egy boldog kismama az Egyesült Államokban, a szülésről szóló számla láttán szóhoz sem jutott.

Az anyukának kezébe nyomott bizonylaton elképesztő tételt fedezett fel. A kórház 39 dollárt, azaz majd 11 ezer forintot számolt fel azért, mert a nővér az éppen világra jött csecsemőt az anyukától átvitte a mérlegig, ami alig pár lépésnyire volt a szülőágytól.


Kiderült a kismama nem annyira az összeg miatt lett ideges, hanem inkább azon dühödött fel, hogy a kórház képest volt ezt is külön tételként elkönyvelni.

Ehhez az összeghez jött még minden más, így végül a biztosítása által megtérített költségen felül még 1626 dollárt (444 ezer forintot) kellett kifizetnie.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hónapra elérhetetlenné válhat a YouTube

    Egy hónapra elérhetetlenné válhat a YouTube

    Elrendelte az egyiptomi legfelső bíróság szombaton, hogy a hatóságok egy hónapra tegyék elérhetetlenné az országban a YouTube videomegosztó oldalt egy Mohamed prófétát gyalázó videó miatt – közölte a Reuters hírügynökséggel az az ügyvéd, aki mg 2013-ban feljelentést tett az ügyben.