EUR: 318,33 Ft
CHF: 273,75 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld

Pedofilgyanúban a képviselő: Édességgel vette rá a fiúkat az orális szexre

Gyermekprostitúció kihasználásáért indult nyomozás egy Veszprém megyei falu, Barnag független önkormányzati képviselője ellen. A 60 éves A. Béla csokival és pénzzel honorálta 14 éves fiúk szexuális szolgálatait.

Nyár óta több fiatalkorú fiút is megronthatott egy Veszprém megyei település önkormányzati képviselője – tudta meg az Omega Hírek. Kiderült, hogy az alig 130 fős kistelepülésről, Barnagról van szó. A Lokál úgy tudja, hogy a gyanúba kevert politikus a hatvanéves A. Béla.


– A férfi néhány ezer forintért és édességért cserébe kért szexuális szolgáltatásokat a fiataloktól – írta a portál. Barnagon és környékén legalább 10-15 nyolcadikos fiúval történhetett hasonló. Egy másik faluban például feltűnt az eladóknak, hogy A. Béla egy 14 éves fiúval vásárol csokoládét. A vásárlást megelőzően a gyermek orálisan kielégítette a férfit, aki a szexuális szolgáltatást némi nassolnivalóval viszonozta.

pedofil-barnag-google-maps
– Egy közeli nagyobb település közösségi házában – ahova internetezni járnak a fiatalok – is „vadászott” a képviselő. Az egyik fiú mesélte a családsegítő munkatársainak, hogy szájjal elégített ki „Béla bácsit” – meséli egy informátorunk. A szociális munkásoknak az tűnt fel, hogy azoknak a fiúknak, akiknek korábban alig volt pár száz forintjuk, most ezrek vannak a zsebükben. Olyan eset is előfordult, hogy idősebb fiúknak azt mondta: pénzért szervezzenek be neki kisebbeket beteges vágyai kielégítésére.


A helyiek szerint évtizedek óta csinált hasonló dolgokat a képviselő. – Már a hetvenes években is vitt a balatoni vitorlására fiatal fiúkat. Az egész falu erről beszél, mindenki fel van háborodva. Lincshangulat van. Csupa jó családból való gyerek az áldozat, az egyik ráadásul értelmi fogyatékos. Ennek ellenére mindössze egyetlen feljelentés született az egyébként büntetett előéletű képviselő ellen – teszi hozzá forrásunk. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Lokálnak megerősítette, hogy az ügyben szeptember 15-e óta folyik nyomozás  ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt.

– Az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki egy 60 éves, Veszprém megyei kistelepülésen élő férfit, aki a gyanú szerint szexuális természetű kéréseinek teljesítéséért egy fiatalkorú fiúnak édességet, illetve néhány ezer forintnyi készpénzt adott – írták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.