EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,36 Ft
2017. június 22., csütörtök
Paulina

Egyéb

Tom Hanks elájult Budapesttől

Tom Hanks Budapesten forgatta az Inferno című filmet, ennek kapcsán Návai Anikó a Szeretettel Hollywoodból című műsorban beszélgetett vele és a film rendezőjével, Ron Howarddal. A színész szerint Budapest igazi különlegesség és a világ legszebb városai közé tartozik.

Fotó: Profimedia, Abaca

Fotó: Profimedia, Abaca

– Én San Franciscó-i vagyok, márpedig ez a világ egyik legszebb városa, de Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva tőle. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ráadásul ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés. De van valami, amit nem sikerült kiverni a fejemből, mióta visszajöttünk Amerikába.

Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek az éjszaka kellős közepén. Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol sem látni – mondta Tom Hanks.

A műsorból az is kiderül, hogy Anikó többet tud a következő epizódról, mint maguk az érintettek. Tom Hanksnek és Ron Howardnak ugyanis Anikó árulta el, hogy Dan Brown következő könyvében, az Eredetben lesz egy egész fejezet, amely a Lánchídon játszódik majd, így biztosan látjuk még Tom Hankst Budapest utcáin. Addig is láthatják a rajongók a mozivásznon, az Infernót ugyanis már vetítik a hazai filmszínházak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.

 • Fiatalosság és dinamizmus

  Fiatalosság és dinamizmus

  A szombathelyi kötődésű, Nemesbődön élő fiatal családapa, Baán Zoltán nyerte Szombathely Európa Kulturális Fővárosa 2023 logópályázatát és az azzal járó 300 ezer forintos díjat.