EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Egyéb

Tom Hanks elájult Budapesttől

Tom Hanks Budapesten forgatta az Inferno című filmet, ennek kapcsán Návai Anikó a Szeretettel Hollywoodból című műsorban beszélgetett vele és a film rendezőjével, Ron Howarddal. A színész szerint Budapest igazi különlegesség és a világ legszebb városai közé tartozik.

Fotó: Profimedia, Abaca

Fotó: Profimedia, Abaca

– Én San Franciscó-i vagyok, márpedig ez a világ egyik legszebb városa, de Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva tőle. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ráadásul ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés. De van valami, amit nem sikerült kiverni a fejemből, mióta visszajöttünk Amerikába.


Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek az éjszaka kellős közepén. Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol sem látni – mondta Tom Hanks.

A műsorból az is kiderül, hogy Anikó többet tud a következő epizódról, mint maguk az érintettek. Tom Hanksnek és Ron Howardnak ugyanis Anikó árulta el, hogy Dan Brown következő könyvében, az Eredetben lesz egy egész fejezet, amely a Lánchídon játszódik majd, így biztosan látjuk még Tom Hankst Budapest utcáin. Addig is láthatják a rajongók a mozivásznon, az Infernót ugyanis már vetítik a hazai filmszínházak.


Kapcsolódó Cikkek