2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb

Tom Hanks elájult Budapesttől

Tom Hanks Budapesten forgatta az Inferno című filmet, ennek kapcsán Návai Anikó a Szeretettel Hollywoodból című műsorban beszélgetett vele és a film rendezőjével, Ron Howarddal. A színész szerint Budapest igazi különlegesség és a világ legszebb városai közé tartozik.

Fotó: Profimedia, Abaca

Fotó: Profimedia, Abaca

– Én San Franciscó-i vagyok, márpedig ez a világ egyik legszebb városa, de Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva tőle. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ráadásul ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés. De van valami, amit nem sikerült kiverni a fejemből, mióta visszajöttünk Amerikába.


Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek az éjszaka kellős közepén. Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol sem látni – mondta Tom Hanks.

A műsorból az is kiderül, hogy Anikó többet tud a következő epizódról, mint maguk az érintettek. Tom Hanksnek és Ron Howardnak ugyanis Anikó árulta el, hogy Dan Brown következő könyvében, az Eredetben lesz egy egész fejezet, amely a Lánchídon játszódik majd, így biztosan látjuk még Tom Hankst Budapest utcáin. Addig is láthatják a rajongók a mozivásznon, az Infernót ugyanis már vetítik a hazai filmszínházak.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.