EUR: 307,38 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Sport

Tornatermet neveztek el Cseh Lászlóról

A VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban „A mi iskolánk bajnoka” program keretében Cseh László négyszeres olimpiai ezüst- és kétszeres bronzérmes úszóról nevezték el a tornatermet. Cseh Laci 2004-ben ebben az intézményben érettségizett.

– Jó érzés volt ismét átlépni a gimnázium küszöbét. Emlékszem, hogy minden reggel később jöttem suliba az edzések miatt, de a tanárok mindenben támogattak – mondta Cseh László, aki még nem gondol a 2020-as tokiói olimpiára, de jövőre a budapesti világbajnokságon mindenképpen ott szeretne lenni.

A rendezvényen részt vett a Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke is, a gimnázium diákjai pedig különböző műsorokkal színesítették az eseményt.

Cseh László, Vörörmarty Mihály Gimnázium Cseh Laci tornaterem átadás (Fotó: Máté Krisztián)

Cseh Laci  – Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

 • Maradona díszpolgár lesz

  Maradona díszpolgár lesz

  A legendás csatár május 10-én veszi át a kitüntetést, 30 évvel azután, hogy az argentinok világbajnok futballsztárjának vezérletével az SSC Napoli megnyerte első bajnoki címét.

 • Most megtudhatja, miben lenne bajnok

  Most megtudhatja, miben lenne bajnok

  Le tudná futni Usain Boltot? Esetleg magasabbra tudna ugrani, mint Cristiano Ronaldo? Ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ minden érdeklődő, aki ellátogat a Millenárisra, ahol a The Champion – A Bajnok című interaktív kiállításon tesztelheti képességeit.

 • Álmukból verték fel a doppingellenőrök a Liu fivéreket

  Álmukból verték fel a doppingellenőrök a Liu fivéreket

  Hajnali öt órakor, a legédesebb álmukból a doppingellenőrök verték fel a torinói rövid pályás gyorskorcsolya Eb-ről hétfőn este – két ezüst- és egy aranyéremmel – hazatért Liu Shaolin Sándort és testvérét, Liu Shaoangot.