EUR: 319,07 Ft
CHF: 274,63 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Tornatermet neveztek el Cseh Lászlóról

A VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban „A mi iskolánk bajnoka” program keretében Cseh László négyszeres olimpiai ezüst- és kétszeres bronzérmes úszóról nevezték el a tornatermet. Cseh Laci 2004-ben ebben az intézményben érettségizett.

– Jó érzés volt ismét átlépni a gimnázium küszöbét. Emlékszem, hogy minden reggel később jöttem suliba az edzések miatt, de a tanárok mindenben támogattak – mondta Cseh László, aki még nem gondol a 2020-as tokiói olimpiára, de jövőre a budapesti világbajnokságon mindenképpen ott szeretne lenni.

A rendezvényen részt vett a Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke is, a gimnázium diákjai pedig különböző műsorokkal színesítették az eseményt.

Cseh László, Vörörmarty Mihály Gimnázium Cseh Laci tornaterem átadás (Fotó: Máté Krisztián)

Cseh Laci  – Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.