EUR: 313,37 Ft
CHF: 289,40 Ft
2017. április 29., szombat
Péter

Sport

Tornatermet neveztek el Cseh Lászlóról

A VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban „A mi iskolánk bajnoka” program keretében Cseh László négyszeres olimpiai ezüst- és kétszeres bronzérmes úszóról nevezték el a tornatermet. Cseh Laci 2004-ben ebben az intézményben érettségizett.

– Jó érzés volt ismét átlépni a gimnázium küszöbét. Emlékszem, hogy minden reggel később jöttem suliba az edzések miatt, de a tanárok mindenben támogattak – mondta Cseh László, aki még nem gondol a 2020-as tokiói olimpiára, de jövőre a budapesti világbajnokságon mindenképpen ott szeretne lenni.

A rendezvényen részt vett a Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke is, a gimnázium diákjai pedig különböző műsorokkal színesítették az eseményt.

Cseh László, Vörörmarty Mihály Gimnázium Cseh Laci tornaterem átadás (Fotó: Máté Krisztián)

Cseh Laci  – Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

  • Kulcsár újra naggyá tenné a MOB-ot

    Kulcsár újra naggyá tenné a MOB-ot

    Stílusosan szólva a világbajnok párbajtőröző, Kulcsár Krisztián is pástra lép, hogy május 2-án megmérkőzzön a MOB elnöki székéért a korábbi főtitkárral, Szabó Bencével, és a jelenleg regnáló elnökkel, Borkai Zsolttal.

  • Messi még közelebb került a gólkirályi címhez

    Messi még közelebb került a gólkirályi címhez

    Négy fordulóval az idényzárás előtt toronymagasan vezeti a spanyol futballélvonal gólkirályjelöltjeinek listáját Lionel Messi, aki a Primera División hétközi fordulójában két találattal vette ki a részét az FC Barcelonának az Osasuna felett aratott 7-1-es legyőzéséből, s immár 33 gólnál jár.