EUR: 309,07 Ft
CHF: 288,25 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Belföld

Tragédia Szadán! Mindkét gyerek meghalt a szén-monoxid-mérgezésben

Szada, 2016. október 15.
Tűzoltő és rendőr Szadán, ahol egy családi ház fürdőszobájában két gyermek szén-monoxid-mérgezést szenvedett 2016. október 15-én. A gyerekeket hosszú időn át próbálták újraéleszteni a mentősök, de nem jártak sikerrel, mindketten meghaltak.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Nem sikerült megmenteni annak a két gyereknek az életét, akik szén-monoxid-mérgezést szenvedtek egy szadai családi ház fürdőszobájában szombat este – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője késő este az MTI-vel.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy a kétszintes családi házhoz azért riasztották a szülők a mentőket, mert két tíz év körüli gyereküket eszméletlenül találták a fürdőszobában. Mire a gödöllői tűzoltók kiértek, a szülők már átszellőztették a lakást, de később az emeleten – ahol a fürdőszoba is van – a bezárt nyílászárók mellett igen magas szén-monoxid-koncentrációt mutattak a műszerek.

A gyerekeket hosszú időn át próbálták újraéleszteni a mentősök, de nem jártak sikerrel, mindketten meghaltak.

A rendőrség, a katasztrófavédelem és a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen vannak, a haláleset körülményeinek tisztázására több vizsgálat is indul – tájékoztatott a szóvivő.

Kapcsolódó Cikkek