2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XV.kerület

Tudsz zenélni? Próbáld ki magad!

A Kikötőben mindig történik valami. Most például zenei tehetségkutató versenyt rendeznek fiatalok számára, amelyre csak akusztikus stílusban lehet nevezni. A részletekről Hermál Henriett, a XV. kerületi Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget munkatársa beszélt a Lokál Extrának.

Aki igyekszik, még tud jelentkezni a Száraznád utcai Kikötőben megrendezendő tehetségkutató versenyre. Kerületi, budapesti és vidéki településekről, településrészekről várják a csapatok jelentkezését egy komoly megmérettetésre. Kizárólag akusztikus stílusban lehet nevezni!


15ker_tehetseg2

Ha van egy bandád és egy jó számod, ott a helyet a Kikötőben! (A kép illusztráció)

– Az Atadanstúdió segítségével létrejövő tehetségkutató elődöntőkből és egy döntőből áll – mondta lapunknak Hermál Henriett. – A végső döntésben a magyar rockzenei élet ismert zenészei és médiaszereplői együtt alkotják majd a szakmai zsűrit, ezzel is formálva az ifjúság zenei kultúráját. A zsűriben ott lesz a New Level Empire zenekar frontembere, Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, valamint Szivák Zsolt, a CLoud 9+ frontembere is.  Mindezek mellett a közönségnek is szerepet szánunk, az ő segítségükkel is továbbjuthat egy csapat az elődöntők végén.

15ker_tehetsegHermál Henriett hozzátette, a zenekaroknak jelentkezésképpen két bemutatkozó dalt kell eljuttatniuk MP3 formátumban vagy Youtube-linken a kikotoxv@gmail.com e-mail-címre. Emellett néhány mondatot kell írni a zenekarról és egy fényképp mellett a kapcsolattartó adatait is meg kell adni.
– A versenyen az elődöntőben és a döntőben is három-három dalt kérünk majd az előadóktól. A tehetségkutató díjazása során pedig olyan nyereményekkel szeretnénk a zenekarok mindennapjait segíteni, amelyeket hasznosítani tudnak szakmai továbbfejlődésükhöz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.