EUR: 311,60 Ft
CHF: 270,14 Ft
2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Egyéb XV.kerület

Tudsz zenélni? Próbáld ki magad!

A Kikötőben mindig történik valami. Most például zenei tehetségkutató versenyt rendeznek fiatalok számára, amelyre csak akusztikus stílusban lehet nevezni. A részletekről Hermál Henriett, a XV. kerületi Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget munkatársa beszélt a Lokál Extrának.

Aki igyekszik, még tud jelentkezni a Száraznád utcai Kikötőben megrendezendő tehetségkutató versenyre. Kerületi, budapesti és vidéki településekről, településrészekről várják a csapatok jelentkezését egy komoly megmérettetésre. Kizárólag akusztikus stílusban lehet nevezni!


15ker_tehetseg2

Ha van egy bandád és egy jó számod, ott a helyet a Kikötőben! (A kép illusztráció)

– Az Atadanstúdió segítségével létrejövő tehetségkutató elődöntőkből és egy döntőből áll – mondta lapunknak Hermál Henriett. – A végső döntésben a magyar rockzenei élet ismert zenészei és médiaszereplői együtt alkotják majd a szakmai zsűrit, ezzel is formálva az ifjúság zenei kultúráját. A zsűriben ott lesz a New Level Empire zenekar frontembere, Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, valamint Szivák Zsolt, a CLoud 9+ frontembere is.  Mindezek mellett a közönségnek is szerepet szánunk, az ő segítségükkel is továbbjuthat egy csapat az elődöntők végén.

15ker_tehetsegHermál Henriett hozzátette, a zenekaroknak jelentkezésképpen két bemutatkozó dalt kell eljuttatniuk MP3 formátumban vagy Youtube-linken a kikotoxv@gmail.com e-mail-címre. Emellett néhány mondatot kell írni a zenekarról és egy fényképp mellett a kapcsolattartó adatait is meg kell adni.
– A versenyen az elődöntőben és a döntőben is három-három dalt kérünk majd az előadóktól. A tehetségkutató díjazása során pedig olyan nyereményekkel szeretnénk a zenekarok mindennapjait segíteni, amelyeket hasznosítani tudnak szakmai továbbfejlődésükhöz.

Kapcsolódó Cikkek