EUR: 324,61 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XV.kerület

Tudsz zenélni? Próbáld ki magad!

A Kikötőben mindig történik valami. Most például zenei tehetségkutató versenyt rendeznek fiatalok számára, amelyre csak akusztikus stílusban lehet nevezni. A részletekről Hermál Henriett, a XV. kerületi Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget munkatársa beszélt a Lokál Extrának.

Aki igyekszik, még tud jelentkezni a Száraznád utcai Kikötőben megrendezendő tehetségkutató versenyre. Kerületi, budapesti és vidéki településekről, településrészekről várják a csapatok jelentkezését egy komoly megmérettetésre. Kizárólag akusztikus stílusban lehet nevezni!


15ker_tehetseg2

Ha van egy bandád és egy jó számod, ott a helyet a Kikötőben! (A kép illusztráció)

– Az Atadanstúdió segítségével létrejövő tehetségkutató elődöntőkből és egy döntőből áll – mondta lapunknak Hermál Henriett. – A végső döntésben a magyar rockzenei élet ismert zenészei és médiaszereplői együtt alkotják majd a szakmai zsűrit, ezzel is formálva az ifjúság zenei kultúráját. A zsűriben ott lesz a New Level Empire zenekar frontembere, Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, valamint Szivák Zsolt, a CLoud 9+ frontembere is.  Mindezek mellett a közönségnek is szerepet szánunk, az ő segítségükkel is továbbjuthat egy csapat az elődöntők végén.

15ker_tehetsegHermál Henriett hozzátette, a zenekaroknak jelentkezésképpen két bemutatkozó dalt kell eljuttatniuk MP3 formátumban vagy Youtube-linken a kikotoxv@gmail.com e-mail-címre. Emellett néhány mondatot kell írni a zenekarról és egy fényképp mellett a kapcsolattartó adatait is meg kell adni.
– A versenyen az elődöntőben és a döntőben is három-három dalt kérünk majd az előadóktól. A tehetségkutató díjazása során pedig olyan nyereményekkel szeretnénk a zenekarok mindennapjait segíteni, amelyeket hasznosítani tudnak szakmai továbbfejlődésükhöz.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.