EUR: 307,30 Ft
CHF: 282,02 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XV.kerület

Tudsz zenélni? Próbáld ki magad!

A Kikötőben mindig történik valami. Most például zenei tehetségkutató versenyt rendeznek fiatalok számára, amelyre csak akusztikus stílusban lehet nevezni. A részletekről Hermál Henriett, a XV. kerületi Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget munkatársa beszélt a Lokál Extrának.

Aki igyekszik, még tud jelentkezni a Száraznád utcai Kikötőben megrendezendő tehetségkutató versenyre. Kerületi, budapesti és vidéki településekről, településrészekről várják a csapatok jelentkezését egy komoly megmérettetésre. Kizárólag akusztikus stílusban lehet nevezni!

15ker_tehetseg2

Ha van egy bandád és egy jó számod, ott a helyet a Kikötőben! (A kép illusztráció)

– Az Atadanstúdió segítségével létrejövő tehetségkutató elődöntőkből és egy döntőből áll – mondta lapunknak Hermál Henriett. – A végső döntésben a magyar rockzenei élet ismert zenészei és médiaszereplői együtt alkotják majd a szakmai zsűrit, ezzel is formálva az ifjúság zenei kultúráját. A zsűriben ott lesz a New Level Empire zenekar frontembere, Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, valamint Szivák Zsolt, a CLoud 9+ frontembere is.  Mindezek mellett a közönségnek is szerepet szánunk, az ő segítségükkel is továbbjuthat egy csapat az elődöntők végén.

15ker_tehetsegHermál Henriett hozzátette, a zenekaroknak jelentkezésképpen két bemutatkozó dalt kell eljuttatniuk MP3 formátumban vagy Youtube-linken a kikotoxv@gmail.com e-mail-címre. Emellett néhány mondatot kell írni a zenekarról és egy fényképp mellett a kapcsolattartó adatait is meg kell adni.
– A versenyen az elődöntőben és a döntőben is három-három dalt kérünk majd az előadóktól. A tehetségkutató díjazása során pedig olyan nyereményekkel szeretnénk a zenekarok mindennapjait segíteni, amelyeket hasznosítani tudnak szakmai továbbfejlődésükhöz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.