EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,41 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Külföld

Tűz ütött ki egy bevásárlóközpont tetején

Tűz ütött ki kedden egy berlini bevásárlóközpont tetején, az első sajtójelentések szerint technikai meghibásodás miatt.

A német főváros egyik jelképeként számon tartott Europa-Center tetőszerkezetéből délután csaptak fel a lángok, és a 86 méter magas épületből vastag, fekete füstoszlop emelkedett fel. A helyszínre 60 tűzoltót vezényeltek, a környéket lezárták, az épületet kiürítették. A tűzoltók habbal fojtották el a lángokat.

A Berliner Morgenpost című lap értesülése szerint egy trafóállomás meghibásodása miatt keletkezett tűz a város nyugati részének központjában fekvő épület tetején, és lángra kapott a tetőterasz fából készült padlóburkolata is. Technikai meghibásodásról írt több más lap és hírportál is.

Sérültekről nincsenek információk.

Az értesüléseket hivatalos helyről még nem erősítették meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mosolyogj rája!

    A nap képe: Mosolyogj rája!

    Nem mindennapi nyaralási fotón vigad az internet közössége. Ez nem is csoda, hiszen tegye fel a kezét az, aki ilyen, vagy egy ehhez hasonló csoportképet tudna prezentálni minden egyéb digitális csalás nélkül.

  • Gyerekeket mentett a hős gimis a beszakadt jegéről

    Gyerekeket mentett a hős gimis a beszakadt jegéről

    A 23 éves Bennett Jonast hősként ünneplik New Yorkban. Nem csoda, hiszen a fiatal fiú hét tizenéves gyerek életét mentette meg, amikor fogócskázás közepette a Central Park tavának vékony jegére tévedtek.