EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Egyéb Miskolc

Tűz ütött ki egy miskolci panelban

Több mint hatvan embert kellett evakuálni a Malomszög utcai tízemeletes bérházból múlt héten, miután tűz ütött ki egy ötödik emeleti lakásban. Felmerült a gyújtogatás gyanúja is, ugyanis a lángba borultított lakásban egy idős hölgy élt, akit éppen aznap akartak kilakoltatni.

fotó: Facebook

fotó: Facebook

Hatalmas füst terjengett az egyik Malomszög utcai bérház folyosóin múlt csütörtök reggel. Több lakót is a tűzoltók ébresztettek fel, hogy azonnal hagyják el lakásaikat. Mint kiderült, a társasház egyik ötödik emeleti lakásában keletkezett tűz az egyik szobában, ahol az ágy kapott lángra. Szerencsére senki sem sérült meg, mindenkit sikerült idejében kimenekíteni.


fotó: Facebook

fotó: Facebook

A tűzoltás ideje alatt a szabadban várakozó lakóknak melegedőbuszokat biztosítottak. A lángokat rövid időn belül megfékezték a miskolci lánglovagok. Az épület átszellőztetése után a lakók dél körül már visszatérhettek otthonaikba.

fotó: Facebook

fotó: Facebook

Felmerült a gyújtogatás gyanúja is, ugyanis a lángba borított lakásban élt az az idős hölgy, akit éppen aznap akartak kilakoltatni, mivel már jó ideje nem fizetett lakbért, a tűz idején viszont nem tartózkodott otthon és azóta sem találják.

Hogy szándékos gyújtogatás történt-e, azt majd a tűzszakértői vizsgálat fogja kideríteni.

Szerző: Lokál/KG

Kapcsolódó Cikkek