EUR: 319,11 Ft
CHF: 274,98 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld Szekszárd

Új arculatát keresi a Szekszárdi borvidék

– Kiváló borai és saját palackja mellett a Szekszárdi borvidék logója, arculata talán a legfontosabb fizikai megtestesítője a márkának. Tükröznie kell azt a magas értékrendet, dinamizmust és összefogást, amit a borvidék képvisel. Ezért – hagyományaink tiszteletben tartása mellett – teljesen logikusnak tűnik, hogy az elmúlt évek fejlődését a borvidék arculatának frissítésében is továbbvigyük – fogalmazta meg ifj. Vida Péter, hogy miért döntött úgy a Szekszárdi Borászok Céhe, hogy összesen 500 ezer forint díjazású pályázatot ír ki a borvidéki arculat kialakítására. A pályázat lebonyolításához az ArtHungry.com-ban találtak partnerre. – Ez egy független online közösségi oldal, mely 2015-ben indult, azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat és kapcsolatokat építhessenek. Az oldal prezentációs felülete kiválóan alkalmas egy ilyen jellegű nyílt pályázat lebonyolítására, kíváncsian várom, hogy a jelenlegi tagjaink vagy az újonnan regisztráltak milyen megoldásokat töltenek majd fel erre az izgalmas kiírásra – nyilatkozta Tábori-Simon José, az oldal művészeti vezetője.
A kiírás október 11-én vált nyilvánossá a www.arthungry.com oldalon. A pályázat nyílt, de online regisztrációhoz kötött. A pályázók október 28-ig dolgozhatnak a terveken, az öttagú zsűri ezt követően kezdi meg az értékelést. Velük párhuzamosan a nagyközönség is megtekintheti az arculatterveket, amelyekre ők is szavazhatnak. Végül november elején derül ki, ki mellett tette le a voksát a zsűri és a honlapot felkereső érdeklődők.

SS_szekszard_arculat

Kapcsolódó Cikkek

 • Kövér: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

  Kövér: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

  Az Európai Unió jövőjének kulcskérdéseként jelölte meg a nyugat-balkáni bővítést Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki csütörtökön Budapesten arról biztosította Wolfgang Sobotkát, az Osztrák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnökét, hogy Magyarország minden segítséget megad ehhez.

 • Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

  Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

  Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

 • Országjáró turnéra indul az Operaház

  Országjáró turnéra indul az Operaház

  Az összes megyeszékhelyre eljut a 2018/2019-es évadban a Magyar Állami Operaház. Tíz településen bérletet indítanak, nyolc városban pedig egy-egy előadással lépnek fel – mondta el az intézmény főigazgatója csütörtökön Tatabányán.