EUR: 307,72 Ft
CHF: 288,92 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb Eger

Új stadion – sikeresebb csapattal

A végéhez közeledik Egerben a Szentmarjay Tibor Városi Stadion felújítása, amely a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok rekonstrukcióját követően ismét jelentős sportfejlesztés a megyeszékhelyen.EG_egri városi stadion felújítás

Az egriek által csak „stadionként” emlegetett létesítményben kicserélték a gyepszőnyeget, beállították a palánkokat, a volt salakos futópálya alatti elavult gázvezetékeket kicserélték és elkezdték a rekortán burkolat lerakását is. November 30-ig kell elkészülnie az összesen 350 millió forintos beruházásnak.

A hazai futballcsapat, az Eger SE a felújítás alatt a Felsővárosi Sporttelep szintén vadonatúj pályáin edzett és játszotta meccseit – többnyire sikerrel. Olyan rangos mérkőzést is vívtak a közelmúltban, mint a Diósgyőr elleni bajnoki nyitány.

EG_egri stadion felújítása

Szerző: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.