EUR: 307,52 Ft
CHF: 281,47 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb Eger

Új stadion – sikeresebb csapattal

A végéhez közeledik Egerben a Szentmarjay Tibor Városi Stadion felújítása, amely a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok rekonstrukcióját követően ismét jelentős sportfejlesztés a megyeszékhelyen.EG_egri városi stadion felújítás

Az egriek által csak „stadionként” emlegetett létesítményben kicserélték a gyepszőnyeget, beállították a palánkokat, a volt salakos futópálya alatti elavult gázvezetékeket kicserélték és elkezdték a rekortán burkolat lerakását is. November 30-ig kell elkészülnie az összesen 350 millió forintos beruházásnak.

A hazai futballcsapat, az Eger SE a felújítás alatt a Felsővárosi Sporttelep szintén vadonatúj pályáin edzett és játszotta meccseit – többnyire sikerrel. Olyan rangos mérkőzést is vívtak a közelmúltban, mint a Diósgyőr elleni bajnoki nyitány.

EG_egri stadion felújítása

Szerző: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.