EUR: 308,22 Ft
CHF: 284,90 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Újraházasodott Madár Vera

Újra örök hűséget fogadott egymásnak Madár Veronika és férje, Richárd. A páros a Gundel étterem egyik különtermében erősítette meg fogadalmát. A ceremónia után a boldogságában még mindig könnyeivel küszködő Vera maga is meglepődött, hogy ennyire magával ragadta a második esküvője.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Nem gondoltam, hogy ennyi idő elteltével is elpityeredem, de újra feltörtek a legszebb emlékeink, amelyek összekötnek minket, mint a megismerkedésünk vagy az esküvőnk. A szentkirályszabadjai repülőtéren találkoztunk egymással kilenc és fél évvel ezelőtt. A sors furcsa fintora, hogy én rettenetesen félek a repüléstől, míg Richárd vadászpilóta volt akkoriban, de talán ez is egy olyan jel volt, ami miatt tudtuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve – mesélte a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárja.

Vera még attól a bizonyos hetedik évtől sem félt, sőt kifejezetten várta az évfordulót, mert szerencsehozó számának tartja a hetest. A mostani esküvő ráadásul kísértetiesen hasonlított az előzőre, Richárdnak ugyanis mindkét alkalommal betegen kellett az oltár elé állnia.

– Az első és a mostani hűségtételünk alatt is nagyon magas volt a lázam –mesélte. – Ám a lényeg az, hogy ennyi évnyi együttélés és házasság után is ugyanolyan csodás a kapcsolatunk. Nagyon jól működünk, hiszen a feleségem beszél helyettem is – viccelődött a vállalkozó, akiről azt is megtudtuk, hogy még vitázni is megtanult Vera kedvéért.

– Richárd is nagyon temperamentumos ember, de bizony meg kellett tanulnia veszekedni velem. Azóta azt vallja, hogy csak én tudom kihozni a sodrából – mondta Vera.

Rövid nászutat tartottak

Vera és Richárd annyira komolyan gondolták az idei esküvőjüket, hogy a közelmúltban egy rövid második nászúttal is meglepték magukat.

– Szeretünk belföldön üdülni, úgyhogy egy pár napos bánki kiruccanást terveztünk, ahol sokat pihentünk és dzsesszt hallgattunk. Sajnos többre most nem volt időnk, mivel mind a kettőnknek igen sok a munkája mostanában – mesélte a pár.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.