EUR: 307,70 Ft
CHF: 282,14 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Újraházasodott Madár Vera

Újra örök hűséget fogadott egymásnak Madár Veronika és férje, Richárd. A páros a Gundel étterem egyik különtermében erősítette meg fogadalmát. A ceremónia után a boldogságában még mindig könnyeivel küszködő Vera maga is meglepődött, hogy ennyire magával ragadta a második esküvője.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Nem gondoltam, hogy ennyi idő elteltével is elpityeredem, de újra feltörtek a legszebb emlékeink, amelyek összekötnek minket, mint a megismerkedésünk vagy az esküvőnk. A szentkirályszabadjai repülőtéren találkoztunk egymással kilenc és fél évvel ezelőtt. A sors furcsa fintora, hogy én rettenetesen félek a repüléstől, míg Richárd vadászpilóta volt akkoriban, de talán ez is egy olyan jel volt, ami miatt tudtuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve – mesélte a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárja.

Vera még attól a bizonyos hetedik évtől sem félt, sőt kifejezetten várta az évfordulót, mert szerencsehozó számának tartja a hetest. A mostani esküvő ráadásul kísértetiesen hasonlított az előzőre, Richárdnak ugyanis mindkét alkalommal betegen kellett az oltár elé állnia.

– Az első és a mostani hűségtételünk alatt is nagyon magas volt a lázam –mesélte. – Ám a lényeg az, hogy ennyi évnyi együttélés és házasság után is ugyanolyan csodás a kapcsolatunk. Nagyon jól működünk, hiszen a feleségem beszél helyettem is – viccelődött a vállalkozó, akiről azt is megtudtuk, hogy még vitázni is megtanult Vera kedvéért.

– Richárd is nagyon temperamentumos ember, de bizony meg kellett tanulnia veszekedni velem. Azóta azt vallja, hogy csak én tudom kihozni a sodrából – mondta Vera.

Rövid nászutat tartottak

Vera és Richárd annyira komolyan gondolták az idei esküvőjüket, hogy a közelmúltban egy rövid második nászúttal is meglepték magukat.

– Szeretünk belföldön üdülni, úgyhogy egy pár napos bánki kiruccanást terveztünk, ahol sokat pihentünk és dzsesszt hallgattunk. Sajnos többre most nem volt időnk, mivel mind a kettőnknek igen sok a munkája mostanában – mesélte a pár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.