EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,24 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Belföld

Vágóék szerint Juhászt is Orbán irányítja

Baloldali politikusok estek egymásnak a legnagyobb közösségi oldalon tegnap Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselőjének egyik posztja alatt – számolt be a Mandiner.

Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselője nehezményezte, hogy az Együtt alelnöke, Juhász Péter arra szólította fel a baloldaliakat, hogy ne menjenek el az ellenzék október 23-i demonstrációjára, hanem vonuljanak ki a Parlament elé és fütyüljék ki Orbán Viktor miniszterelnököt.
A vitába Gréczy Zsolt, a DK szóvivője is beszállt, ő egyenesen árulónak titulálta Juhászt. – Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek… mintha Orbán rendelte volna… – fűzte hozzá Gréczy, amit Juhász sem hagyott szó nélkül. – Szerintem szánalmas az a stílus, amit megengedtek magatoknak – írta az Együtt alelnöke.

 

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

vago

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Medvepuszi

    A nap képe: Medvepuszi

    Az elmúlt napokban új lakók érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Belij és Szerij, a két jegesmedve egyenesen Moszkvából érkezett Budapestre és láthatóan nagyon jól érzik magukat új helyükön.

  • Nébih: hiány van ökovetőmagból

    Nébih: hiány van ökovetőmagból

    Hiány van hazai szaporítású ökovetőmagból, ezért a vetőmag-szaporítóknak érdemes regisztrálniuk termékeiket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adatbázisában – hívta fel a figyelmet a hivatal csütörtöki közleményében.