EUR: 310,10 Ft
CHF: 283,47 Ft
2017. június 29., csütörtök
Péter, Pál

Belföld

Vágóék szerint Juhászt is Orbán irányítja

Baloldali politikusok estek egymásnak a legnagyobb közösségi oldalon tegnap Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselőjének egyik posztja alatt – számolt be a Mandiner.

Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselője nehezményezte, hogy az Együtt alelnöke, Juhász Péter arra szólította fel a baloldaliakat, hogy ne menjenek el az ellenzék október 23-i demonstrációjára, hanem vonuljanak ki a Parlament elé és fütyüljék ki Orbán Viktor miniszterelnököt.
A vitába Gréczy Zsolt, a DK szóvivője is beszállt, ő egyenesen árulónak titulálta Juhászt. – Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek… mintha Orbán rendelte volna… – fűzte hozzá Gréczy, amit Juhász sem hagyott szó nélkül. – Szerintem szánalmas az a stílus, amit megengedtek magatoknak – írta az Együtt alelnöke.

 

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

vago

Kapcsolódó Cikkek

 • NAV: Június 30-ig kell átvenni az új jövedéki engedélyeket

  NAV: Június 30-ig kell átvenni az új jövedéki engedélyeket

  Június 30-ig kell átvenni és kitölteni a jövedéki engedélyes gazdálkodónak az ügyfélkapura érkező új jövedéki engedélyeket a július elsejével hatályos törvény szerint – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.

 • Rendőröket betegített meg fertőzött sajttal egy gazda

  Rendőröket betegített meg fertőzött sajttal egy gazda

  Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a gazdával szemben, aki tehenészetében nem az előírásoknak megfelelően ellenőriztette a nyers tejet és a fertőzött tejből készült sajtja két évvel ezelőtt rendőrségi dolgozókat betegített meg – közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

 • Berendelték a rendőrségre az Együtt politikusait és aktivistáit

  Berendelték a rendőrségre az Együtt politikusait és aktivistáit

  Garázdaság elkövetésének gyanúja miatt meghallgatásra rendelte be a rendőrség az Együtt azon politikusait és aktivistáit, akik április 12-én Gulyás Márton fogva tartása ellen tiltakozva tojással dobálták meg a Gyorskocsi utcai fogda vaskapuját – írja a Magyar Idők.