EUR: 318,33 Ft
CHF: 273,75 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld

Vágóék szerint Juhászt is Orbán irányítja

Baloldali politikusok estek egymásnak a legnagyobb közösségi oldalon tegnap Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselőjének egyik posztja alatt – számolt be a Mandiner.

Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselője nehezményezte, hogy az Együtt alelnöke, Juhász Péter arra szólította fel a baloldaliakat, hogy ne menjenek el az ellenzék október 23-i demonstrációjára, hanem vonuljanak ki a Parlament elé és fütyüljék ki Orbán Viktor miniszterelnököt.
A vitába Gréczy Zsolt, a DK szóvivője is beszállt, ő egyenesen árulónak titulálta Juhászt. – Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek… mintha Orbán rendelte volna… – fűzte hozzá Gréczy, amit Juhász sem hagyott szó nélkül. – Szerintem szánalmas az a stílus, amit megengedtek magatoknak – írta az Együtt alelnöke.


 

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

vago

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.