EUR: 313,16 Ft
CHF: 290,48 Ft
2016. december 04., vasárnap
Barbara, Borbála

Belföld

Vágóék szerint Juhászt is Orbán irányítja

Baloldali politikusok estek egymásnak a legnagyobb közösségi oldalon tegnap Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselőjének egyik posztja alatt – számolt be a Mandiner.

Vágó István, a Demokratikus Koalíció XII. kerületi önkormányzati képviselője nehezményezte, hogy az Együtt alelnöke, Juhász Péter arra szólította fel a baloldaliakat, hogy ne menjenek el az ellenzék október 23-i demonstrációjára, hanem vonuljanak ki a Parlament elé és fütyüljék ki Orbán Viktor miniszterelnököt.
A vitába Gréczy Zsolt, a DK szóvivője is beszállt, ő egyenesen árulónak titulálta Juhászt. – Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek… mintha Orbán rendelte volna… – fűzte hozzá Gréczy, amit Juhász sem hagyott szó nélkül. – Szerintem szánalmas az a stílus, amit megengedtek magatoknak – írta az Együtt alelnöke.

 

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 

vago

Kapcsolódó Cikkek

  • Átadták a Prima Primissima Díjakat

    Átadták a Prima Primissima Díjakat

    Tíz kategóriában 14. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott pénteki gálaesten.