2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Extra

Andy Vajna már holnap apuka lenne

Vajna Tímea elárulta a Lokálnak, leghőbb vágya, hogy anya lehessen. Igyekszik azonban nem rágörcsölni a dologra, szerinte jobb mindent a természet rendjére bízni.

Vajna Tímea Caprice Dorottya Diamond Palace ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Vajna Tímea – Fotó: Sáfár Tibor

Az elmúlt egy évben a pénteken nyílt fánkozó, a Mr. Funk kötötte le Vajna Tímea szinte minden idejét, ráadásul emellett külföldi tanulmányaira és a Miss Universe előkészületeire is rengeteg energiát kellett fordítania. Egyelőre úgy érzi, még nem kell leállnia a pörgéssel, de a Lokálnak elárulta: biológiai órája bizony egyre inkább azt sugallja, jó lenne már, ha saját babája gügyögne a karjában.


– Imádom a gyerekeket, a fánkozótól is azt remélem, hogy az ő kedvükre is tehetünk ezzel. A saját babám kérdését pedig igyekszem a helyén kezelni. Nem sürgetem. Minden folyjon a maga természetes medrében. Ha jönnie kell, jönni fog, de azt biztosan tudom, hogy mához két évre már a karomban lesz. Nem akarok rágörcsölni, az sosem segít, és a barátim is azt mondják, inkább engedjem el, éljem az életem, majd jönni fog – mesélte a Lokálnak Vajna Tímea, aki gyorsan hozzátette, hogy a korábbi hírekkel ellentétben egyáltalán nem fél a terhességtől.

– Nem is értem, miért adtak a számba ilyen bugyuta dolgokat. Éppenséggel minden vágyam az, hogy átélhessem a várandósság minden szakaszát, eszembe sem jutna a béranyaság. Nem zavarnának a reggeli rosszullétek és az sem, hogy egy időre átalakul a testem. Tényleg minden pillanatát szeretném megélni ennek az érzésnek. Andy egyébként egy kicsit türelmetlenebb, ő nem bánná, ha már holnap jönne a baba – mondta nevetve Timi. A fiatal üzletasszony úgy érzi, rengeteg teendőjét azonnal háttérbe tudná szorítani, ha itt lenne az idő.


– Nagyon nagy felelősség az a rengeteg üzlet, amibe belevágtam, és nagyon nehéz feladat is. Folyamatos rohanás, ügyintézés, találkozók, tárgyalások, pénzügyi számítások, mindezt pedig át kell látni, és ha úgy van, számon kérni. Ez utóbbi egyébként számomra a legnehezebb – tette hozzá. – Néha keménykezűnek kell lenni, ami nehezemre esik, és valószínűleg így lesz ez majd akkor is, ha gyerekünk lesz. Andy tudatos és olykor szigorú, így én majd vajszívűbb és elnézőbb lehetek.

Andy Vajna, Vana Tímea Miss Universe Hungary 2015 szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Andy Vajna, Vana Tímea Miss Universe Hungary 2015 szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Timea azt is elárulta, hogy imádott nagymamája már alig várja, hogy csöppség érkezzen a családba, ráadásul ő volt az, aki korábban a házasság mellett kampányolt. – Amikor Andy megkérte a kezem, a nagymamám elmondta, hogy ez lesz életem legjobb döntése, és azt tanácsolta, vágjak bele. Már ő is szeretne dédunokát. Egyébként nagyon örül annak, hogy idősebb párt találtam magamnak, mert neki is ilyen kapcsolata volt, és remekül működött. Nálam is ő adta meg a végső lökést, hogy férjhez menjek, és azt kell mondanom, tökéletesen igaza volt. Sosem voltam még ilyen boldog! Andy fiatalos, jószívű, humoros és előkelő, egy úriember.

Kapcsolódó Cikkek