2018. január 12., péntek
Ernő

Extra

Vajna Timivel a föld körül

Osztottunk, szoroztunk, és azt kell mondanunk, Vajna Timi az egyik legszerencsésebb hazai hírességünk, aki temérdek teendője mellett mindig tud időt szakítani egy kis kikapcsolódásra.

Legutóbb a születésnapján posztolt Los Angelesből, de nemrégiben járt Spanyolországban, és feltűnt Malibun is egy kis szörfözés erejéig, ellátogatott Rómába egy kávéra és Hollywoodba egy vacsira.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Télből a nyárba menekültek a sztárok

  Télből a nyárba menekültek a sztárok

  Januárban többnyire mindenki igyekszik utolérni magát a decemberi szabadságolások miatt. Sok sztár azonban az év eleji hajtás helyett egy kis kikapcsolódás mellett döntött, úti célul pedig a világ legnépszerűbb tengerpartjait választották…

 • Első babáját várja Nagy Adri

  Első babáját várja Nagy Adri

  Kisfiúval állapotos Nagy Adri. A Jóban-Rosszban című TV2-es sorozat sztárja egy évvel ezelőtt találta meg a boldogságot milliárdos szerelme mellett.

 • Pasipéntek: Lasse az igazi norvég félisten

  Pasipéntek: Lasse az igazi norvég félisten

  627 ezren követik az Instagramon a világ egyik legszexibb katonáját, a norvég félistent, Lasse Lokken Matberget. A 32 éves tengerészgyalogost ostromolják a nők, imádják hosszú haját és szakállát. Lasse hadnagy ugyanakkor szereti az állatokat, a gyerekeket, és zavarba jön, amikor a rajongók fotózkodni akarnak vele.