EUR: 314,80 Ft
CHF: 293,15 Ft
2016. december 11., vasárnap
Árpád, Árpádina

Extra

Válságban Nicole Kidman házassága

April 16, 2016 New York CityNicole Kidman and Keith Urban attending  'The Family Fang' Premiere  2016 Tribeca Film Festival at John Zuccotti Theater at BMCC Tribeca Performing Arts Center on April 16, 2016 in New York City.Credit: Kristin Callahan/ACE PicturesTel: 646 769 0430
Email: info@acepixs.com, Image: 281846436, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs

Hónapok óta azt pletykálják Hollywoodban, hogy komoly válságban van Nicole Kidman és férje, a countryénekes Keith Urban házassága. A pár még 2006-ban házasodott össze és mindig azt nyilatkozták, hogy nem tudnak néhány napnál tovább egymás nélkül élni.

Ehhez képest a színésznő mostanában férje nélkül jelent meg különböző rendezvényeken, sőt állítólag már külön is költöztek. A barátok szerint az énekesnél telt be a pohár, mert úgy gondolja, hogy a felesége mindent irányítani akar, ráadásul rettentő féltékeny. Rendszeresen ellenőrzi a férje telefonját és minden apróságon összevesznek. Ugyanakkor Kidman sem boldog és felmerült benne, hogy ő adja be a válókeresetet.

A pár már hosszú ideje próbálja megoldani magánéleti problémáit. Korábban Kidman volt padlón, miután elhunyt az édesapja, megbukott az egyik filmje és a hírek szerint azt is nehezen viseli, hogy már nem tündököl úgy, mint régen.

Kapcsolódó Cikkek