EUR: 310,11 Ft
CHF: 289,17 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Válságban Nicole Kidman házassága

April 16, 2016 New York CityNicole Kidman and Keith Urban attending 'The Family Fang' Premiere 2016 Tribeca Film Festival at John Zuccotti Theater at BMCC Tribeca Performing Arts Center on April 16, 2016 in New York City.Credit: Kristin Callahan/ACE PicturesTel: 646 769 0430
Email: info@acepixs.com, Image: 281846436, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs

Hónapok óta azt pletykálják Hollywoodban, hogy komoly válságban van Nicole Kidman és férje, a countryénekes Keith Urban házassága. A pár még 2006-ban házasodott össze és mindig azt nyilatkozták, hogy nem tudnak néhány napnál tovább egymás nélkül élni.

Ehhez képest a színésznő mostanában férje nélkül jelent meg különböző rendezvényeken, sőt állítólag már külön is költöztek. A barátok szerint az énekesnél telt be a pohár, mert úgy gondolja, hogy a felesége mindent irányítani akar, ráadásul rettentő féltékeny. Rendszeresen ellenőrzi a férje telefonját és minden apróságon összevesznek. Ugyanakkor Kidman sem boldog és felmerült benne, hogy ő adja be a válókeresetet.

A pár már hosszú ideje próbálja megoldani magánéleti problémáit. Korábban Kidman volt padlón, miután elhunyt az édesapja, megbukott az egyik filmje és a hírek szerint azt is nehezen viseli, hogy már nem tündököl úgy, mint régen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

  Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

  A színész lengyel rajongói egy Polski Fiat 126p típusú autót ajándékoznak Tom Hanks hollywoodi színésznek, aki budapesti látogatásakor egy piros kis Polskival pózolt az Inferno című fim forgatási szünetében.

 • Vámos Erika: véget ért a szerelem

  Vámos Erika: véget ért a szerelem

  A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.