2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Vásáry André szívesen lenne már apa

Míg a munkában igen, a szerelemben nincs nagy szerencséje Vásáry Andrénak. A Sztárban sztár énekese azonban nem esik kétségbe a magánytól, pedig évekkel ezelőtt még nagy családban, gyerekekkel képzelte el az életét.

andréZoltán Erika, Mika, Cee Lo Green és Cseregi Éva – rendkívül különböző énekesek, akiket eddig Vásáry André keltett életre a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A közönség egyből a szívébe zárta, hiszen hétről hétre meggyőzte őket az átalakulása.


– Nincs könnyű dolgom, mert sok előadónak nem ismeretlenek a műsorban elhangzó slágerek, hiszen a könnyűzenei életből jönnek, míg nekem teljesen el kellett távolodnom a saját műfajomtól. Abban biztos vagyok, hogy nekem kell leginkább kilépnem a komfortzónámból, hiszen ritkán éneklek popslágereket. Külön nehézség, hogy ezeket a dalokat az úgynevezett váltóhangomon kell éneklem, ami egy speciális technikát igényel- vélekedett André.

A történelem szakot végzett énekesnek a műsor mellett számos elfoglaltsága van: jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanulója, és országszerte ad rendszeresen koncerteket. Ebbe a zsúfolt napirendbe pedig nehezen fér bele egy kapcsolat, amit az egyedi hangú énekes a család és gyerek utáni vágya miatt bán leginkább.


– Korábban úgy képzeltem el az életemet, hogy lesz egy nagy családom, gyerekekkel és sok-sok baráttal. Felnőtt fejjel már nehezebbnek tűnik a megvalósítása, mert az az életforma, amit én élek, nagyon nem kedvez egy párkapcsolatnak. Állandóan úton vagyok és járom az országot, így egy párkapcsolatot nehéz működtetni. Ahogy öregszem, egyre inkább azt gondolom, hogy egy magányos farkas vagyok, de mellette meg egy igazi versenyló is, amelyet folyamatosan hajtani kell – mondta André, majd hozzátette, hogy a korábbi kapcsolatai sem a szokványos módon működtek.

– Sosem kerestem görcsösen, de ha rátaláltam valakire, akkor is kellett egy kis szabadság, például egy-egy nap, amikor magam lehetek. Ezt lehet akár művészi hisztinek is tartani, de nekem így működik az életem – szögezte le.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.