2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Vásáry André szívesen lenne már apa

Míg a munkában igen, a szerelemben nincs nagy szerencséje Vásáry Andrénak. A Sztárban sztár énekese azonban nem esik kétségbe a magánytól, pedig évekkel ezelőtt még nagy családban, gyerekekkel képzelte el az életét.

andréZoltán Erika, Mika, Cee Lo Green és Cseregi Éva – rendkívül különböző énekesek, akiket eddig Vásáry André keltett életre a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A közönség egyből a szívébe zárta, hiszen hétről hétre meggyőzte őket az átalakulása.


– Nincs könnyű dolgom, mert sok előadónak nem ismeretlenek a műsorban elhangzó slágerek, hiszen a könnyűzenei életből jönnek, míg nekem teljesen el kellett távolodnom a saját műfajomtól. Abban biztos vagyok, hogy nekem kell leginkább kilépnem a komfortzónámból, hiszen ritkán éneklek popslágereket. Külön nehézség, hogy ezeket a dalokat az úgynevezett váltóhangomon kell éneklem, ami egy speciális technikát igényel- vélekedett André.

A történelem szakot végzett énekesnek a műsor mellett számos elfoglaltsága van: jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanulója, és országszerte ad rendszeresen koncerteket. Ebbe a zsúfolt napirendbe pedig nehezen fér bele egy kapcsolat, amit az egyedi hangú énekes a család és gyerek utáni vágya miatt bán leginkább.


– Korábban úgy képzeltem el az életemet, hogy lesz egy nagy családom, gyerekekkel és sok-sok baráttal. Felnőtt fejjel már nehezebbnek tűnik a megvalósítása, mert az az életforma, amit én élek, nagyon nem kedvez egy párkapcsolatnak. Állandóan úton vagyok és járom az országot, így egy párkapcsolatot nehéz működtetni. Ahogy öregszem, egyre inkább azt gondolom, hogy egy magányos farkas vagyok, de mellette meg egy igazi versenyló is, amelyet folyamatosan hajtani kell – mondta André, majd hozzátette, hogy a korábbi kapcsolatai sem a szokványos módon működtek.

– Sosem kerestem görcsösen, de ha rátaláltam valakire, akkor is kellett egy kis szabadság, például egy-egy nap, amikor magam lehetek. Ezt lehet akár művészi hisztinek is tartani, de nekem így működik az életem – szögezte le.

Kapcsolódó Cikkek