EUR: 311,34 Ft
CHF: 287,86 Ft
2017. április 28., péntek
Valéria

Belföld

Zsidózó nácik a Jobbikosok? – Videó!

Elképesztő dokumentumfilmet készítettek amerikai filmesek a Jobbikról. A világhírű New York-i Tribeca fesztiválon mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyik  a szélsőjobboldali magyar párt, a Jobbik igazi arcát kívánja ábrázolni – írja a Ripost. Érdekes módon a fimről hazánkban eddig semmit nem lehetett hallani.

A Maradj csend című dokumentumfilmben végig náci pártként emlegetik a Jobbikot, amelyik tudatosan használja a II. világháború véres alakulatainak jelszavait és az arra megszólalásig emlékeztető jelképeket – olvasható az internetes lapban.

A Ripost szerint a nézőket sokkolta a filmben látható csattogó bakancsok, a szélsőséges militáris csoportok felvonulása.  Miközben itthon semmit nem hallottunk a pártot bemutató moziról, addig az Egyesült Államokon kívül több országban is levetítették.

A dokumentumfilmben megszólal Szegedi Csanád, volt Jobbik alelnök is, akit a portál szerint zsidó származása miatt üldöztek el a pártból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sikeres volt Orbán brüsszeli kiállása

  Sikeres volt Orbán brüsszeli kiállása

  A miniszterelnök megvédte a magyarokat Brüsszelben, miközben a magyar baloldal ott is csak a hazáját támadta – közölte tegnap Halász János, a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint az is kiderült: Soros nem a CEU, hanem a bevándorláspolitika miatt támadja a magyar kormányt.

 • Kínosan magyarázkodott az Index főszerkesztője

  Kínosan magyarázkodott az Index főszerkesztője

  Simicska Lajos az Index tulajdonosa – mondta szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vezetője, Mészáros Antónia, mire a meghívott vendég, Dudás Gergely, az Index főszerkesztője kapásból cáfolta ezt, ám a beszélgetés közben kiderült, hogy Simicska emberei azért ott ólálkodnak az Index körül.

 • Ingyenes lesz az első nyelvvizsga a fiataloknak

  Ingyenes lesz az első nyelvvizsga a fiataloknak

  Ingyenesé teszi a kormány az első nyelvvizsga megszerzését a jövő év elejétől a 35 évesnél nem idősebbeknek – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.