EUR: 319,07 Ft
CHF: 274,63 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Belföld

Zsidózó nácik a Jobbikosok? – Videó!

Elképesztő dokumentumfilmet készítettek amerikai filmesek a Jobbikról. A világhírű New York-i Tribeca fesztiválon mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyik  a szélsőjobboldali magyar párt, a Jobbik igazi arcát kívánja ábrázolni – írja a Ripost. Érdekes módon a fimről hazánkban eddig semmit nem lehetett hallani.

A Maradj csend című dokumentumfilmben végig náci pártként emlegetik a Jobbikot, amelyik tudatosan használja a II. világháború véres alakulatainak jelszavait és az arra megszólalásig emlékeztető jelképeket – olvasható az internetes lapban.


A Ripost szerint a nézőket sokkolta a filmben látható csattogó bakancsok, a szélsőséges militáris csoportok felvonulása.  Miközben itthon semmit nem hallottunk a pártot bemutató moziról, addig az Egyesült Államokon kívül több országban is levetítették.

A dokumentumfilmben megszólal Szegedi Csanád, volt Jobbik alelnök is, akit a portál szerint zsidó származása miatt üldöztek el a pártból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa jövője a téma a Várkert Bazárban – Videó!

    Európa jövője a téma a Várkert Bazárban – Videó!

    „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és gazdasági szakember tart előadást egyebek mellett a migrációról és a kontinenst érintő geopolitikai kihívásokról.

  • A szpíker felelőssége

    A szpíker felelőssége

    Közeleg a férfi labdarúgók világbajnoksága. Ez komoly fejtörést okoz számtalan férfiembernek. (És egyre több nőnek, szerencsére). Ne egy családi nyaralás időpontját igazítják a foci vébéhez, de legalábbis alapvető feltétel, hogy olyan helyre menjenek, ahol nyugalomban (kérdés, hogy egy családdal dúsított szállodai szoba erre mennyire alkalmas.