EUR: 307,46 Ft
CHF: 287,90 Ft
2017. február 28., kedd
Elemér

Belföld

Zsidózó nácik a Jobbikosok? – Videó!

Elképesztő dokumentumfilmet készítettek amerikai filmesek a Jobbikról. A világhírű New York-i Tribeca fesztiválon mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyik  a szélsőjobboldali magyar párt, a Jobbik igazi arcát kívánja ábrázolni – írja a Ripost. Érdekes módon a fimről hazánkban eddig semmit nem lehetett hallani.

A Maradj csend című dokumentumfilmben végig náci pártként emlegetik a Jobbikot, amelyik tudatosan használja a II. világháború véres alakulatainak jelszavait és az arra megszólalásig emlékeztető jelképeket – olvasható az internetes lapban.

A Ripost szerint a nézőket sokkolta a filmben látható csattogó bakancsok, a szélsőséges militáris csoportok felvonulása.  Miközben itthon semmit nem hallottunk a pártot bemutató moziról, addig az Egyesült Államokon kívül több országban is levetítették.

A dokumentumfilmben megszólal Szegedi Csanád, volt Jobbik alelnök is, akit a portál szerint zsidó származása miatt üldöztek el a pártból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyurcsánnyal harcol Botka

    Gyurcsánnyal harcol Botka

    Bő egy hete hatalmas port vert fel Botka Lászlónak a kijelentése, miszerint “aki a választók szemébe hazudott, az tehertétel a baloldalnak, és érdemes visszavonulót fújnia” – utalva Gyurcsány Ferencre.

  • Fajmentő program indul a SZTE Füvészkertjében

    Fajmentő program indul a SZTE Füvészkertjében

    A Dél-Tiszántúl egykor legjellemzőbb növénytársulása, a pannon löszgyep fajait megőrző ötéves természetvédelmi munka kezdődik márciusban a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében – tájékoztatta az intézmény az MTI-t.