EUR: 310,43 Ft
CHF: 270,69 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Belföld

Zsidózó nácik a Jobbikosok? – Videó!

Elképesztő dokumentumfilmet készítettek amerikai filmesek a Jobbikról. A világhírű New York-i Tribeca fesztiválon mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyik  a szélsőjobboldali magyar párt, a Jobbik igazi arcát kívánja ábrázolni – írja a Ripost. Érdekes módon a fimről hazánkban eddig semmit nem lehetett hallani.

A Maradj csend című dokumentumfilmben végig náci pártként emlegetik a Jobbikot, amelyik tudatosan használja a II. világháború véres alakulatainak jelszavait és az arra megszólalásig emlékeztető jelképeket – olvasható az internetes lapban.

A Ripost szerint a nézőket sokkolta a filmben látható csattogó bakancsok, a szélsőséges militáris csoportok felvonulása.  Miközben itthon semmit nem hallottunk a pártot bemutató moziról, addig az Egyesült Államokon kívül több országban is levetítették.

A dokumentumfilmben megszólal Szegedi Csanád, volt Jobbik alelnök is, akit a portál szerint zsidó származása miatt üldöztek el a pártból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Letolvajozzák Vonát a háta mögött

  Vona Gábor elleni lázadásról írt a Ripost múlt pénteken, miután korábban bejutottak a radikális Jobbik siófoki frakcióülésére. A lap szerint Vonát tolvajként emlegetik, amiért ellopta a párt lelkét, miközben Volner János frakcióvezető azért került partvonalra, mert a párt új Főnöke, Simicska Lajos nagyvállalkozó “buta rendőrnek” tartja.

 • A devizahiteleseken segített a kormány

  A devizahiteleseken segített a kormány

  Magyarországon 2002 után a szocialista kormány megszüntette a korábbi otthonteremtési rendszert. Ez a devizahitelezés felé terelte a magyar családokat, aminek eredményeként a lakossági devizahitelek összege több mint százszorosára emelkedett.

 • Amikor az ebédpénz visszajár

  Amikor az ebédpénz visszajár

  Több mint 3 millió forintos kötbért kénytelen fizetni a tömeges ételmérgezést okozó Gyermekmenza Kft. az óbudai önkormányzatnak, amit az megoszt a szülőkkel.