EUR: 307,48 Ft
CHF: 289,04 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Extra

Zsidró hozhatja el Dobó Kata boldogságát

Pénteken robbant a hír, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkot. Noha erre sokan felkapták a fejüket, egymásra találásuk valójában nem is olyan meglepő.

Dobó Kata ZOOM Misszió - országos kiállítás-sorozat neves személyiségek támogatásávalA pár kapcsolatáról elsőként a Best magazin számolt be. Dobó Kata néhány hete még úgy nyilatkozott, nincs férfi az életében, de úgy tűnik, hogy az elmúlt évek igazán nehéz lelki megpróbáltatásainak tehet most pontot a végére. A gyönyörű színésznőnek ráadásul nem Zsidró az első mesterfodrász az életében: korábban Hajas Lászlóval is egy párt alkottak, szerelmük a 19 évnyi korkülönbség ellenére is három évig tartott. A nála harminc évvel idősebb Andy Vajnával is hosszú évekig éltek együtt, kapcsolatuk hét év után ért véget.  Sokáig úgy tűnt, az igazi boldogságot Gulyás Levente zeneszerző hozza el neki, ám közös kislányuk, Szofi sem tudta összetartani őket és közel két évvel ezelőtt véget ért a kapcsolatuk.  Később úgy tűnt, a színésznő felállt a padlóról, új életet kezdett Anger Zsolt színésszel, akivel össze is költöztek, azonban egy év után, az év elején bejelentették, hogy szakítottak.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A 42 éves színésznő most az igazi biztonságot és a nagy szerelmet, lelki társat is megtalálhatja a 11 évvel idősebb Zsidró Tamás személyében. Tamás szintén túl van egy nagy csalódáson: fél évvel ezelőtt, 16 év után vált el a feleségétől. – Még nem keresek partnert és fogalmam sincs, hogy egy háromgyerekes férfi miként talál majd társat – mondta akkor. Nos, úgy tűnik, hamar megoldódott a kérdés, ráadásul – ahogy Kata fogalmazott korábban – egy fodrász igazi lélekgyógyász is, ők pedig hosszú évek óta jól ismerik egymást és a nagy csalódások után együtt talán végre újra boldogok lehetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!

  Csak márciustól vállal fellépéseket a Korda-házaspár. Úgy érzik, túlhajszolták magukat, ráadásul sok időt emészt fel a Villa Korda hotel felújítása is. Klárika azt mondta a Lokálnak, hogy valójában nem annyira gazdagok, mint azt sokan hiszik és a munkálatokra a gatyájuk is rámegy majd.

 • Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Kai teljesen elvarázsolta a Király családot – Fotók!

  Király Linda vasárnap délután tudatta a nagyvilággal, hogy imádott öccse, Benjamin apa lett. Az újszülött kicsiről, aki a Kai nevet kapta, azonnal fotót is posztolt az énekesnő, később pedig Király Viktor és a büszke édesapa, Ben is pózolt a csöppséggel.

 • Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  Lady Victoria nem szereti a melltartót – Fotók!

  A negyvenéves brit Lady Victoria Herveyről igazából nem tudni, miért és mikor lett celeb, de nemesi vére által számos sztárszeretőre és nem utolsósorban sztárbarátra – mint például Paris Hilton – tett szert.