EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Zsidró hozhatja el Dobó Kata boldogságát

Pénteken robbant a hír, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkot. Noha erre sokan felkapták a fejüket, egymásra találásuk valójában nem is olyan meglepő.

Dobó Kata ZOOM Misszió - országos kiállítás-sorozat neves személyiségek támogatásávalA pár kapcsolatáról elsőként a Best magazin számolt be. Dobó Kata néhány hete még úgy nyilatkozott, nincs férfi az életében, de úgy tűnik, hogy az elmúlt évek igazán nehéz lelki megpróbáltatásainak tehet most pontot a végére. A gyönyörű színésznőnek ráadásul nem Zsidró az első mesterfodrász az életében: korábban Hajas Lászlóval is egy párt alkottak, szerelmük a 19 évnyi korkülönbség ellenére is három évig tartott. A nála harminc évvel idősebb Andy Vajnával is hosszú évekig éltek együtt, kapcsolatuk hét év után ért véget.  Sokáig úgy tűnt, az igazi boldogságot Gulyás Levente zeneszerző hozza el neki, ám közös kislányuk, Szofi sem tudta összetartani őket és közel két évvel ezelőtt véget ért a kapcsolatuk.  Később úgy tűnt, a színésznő felállt a padlóról, új életet kezdett Anger Zsolt színésszel, akivel össze is költöztek, azonban egy év után, az év elején bejelentették, hogy szakítottak.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A 42 éves színésznő most az igazi biztonságot és a nagy szerelmet, lelki társat is megtalálhatja a 11 évvel idősebb Zsidró Tamás személyében. Tamás szintén túl van egy nagy csalódáson: fél évvel ezelőtt, 16 év után vált el a feleségétől. – Még nem keresek partnert és fogalmam sincs, hogy egy háromgyerekes férfi miként talál majd társat – mondta akkor. Nos, úgy tűnik, hamar megoldódott a kérdés, ráadásul – ahogy Kata fogalmazott korábban – egy fodrász igazi lélekgyógyász is, ők pedig hosszú évek óta jól ismerik egymást és a nagy csalódások után együtt talán végre újra boldogok lehetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.