2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Zsidró hozhatja el Dobó Kata boldogságát

Pénteken robbant a hír, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkot. Noha erre sokan felkapták a fejüket, egymásra találásuk valójában nem is olyan meglepő.

Dobó Kata ZOOM Misszió - országos kiállítás-sorozat neves személyiségek támogatásávalA pár kapcsolatáról elsőként a Best magazin számolt be. Dobó Kata néhány hete még úgy nyilatkozott, nincs férfi az életében, de úgy tűnik, hogy az elmúlt évek igazán nehéz lelki megpróbáltatásainak tehet most pontot a végére. A gyönyörű színésznőnek ráadásul nem Zsidró az első mesterfodrász az életében: korábban Hajas Lászlóval is egy párt alkottak, szerelmük a 19 évnyi korkülönbség ellenére is három évig tartott. A nála harminc évvel idősebb Andy Vajnával is hosszú évekig éltek együtt, kapcsolatuk hét év után ért véget.  Sokáig úgy tűnt, az igazi boldogságot Gulyás Levente zeneszerző hozza el neki, ám közös kislányuk, Szofi sem tudta összetartani őket és közel két évvel ezelőtt véget ért a kapcsolatuk.  Később úgy tűnt, a színésznő felállt a padlóról, új életet kezdett Anger Zsolt színésszel, akivel össze is költöztek, azonban egy év után, az év elején bejelentették, hogy szakítottak.


Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A 42 éves színésznő most az igazi biztonságot és a nagy szerelmet, lelki társat is megtalálhatja a 11 évvel idősebb Zsidró Tamás személyében. Tamás szintén túl van egy nagy csalódáson: fél évvel ezelőtt, 16 év után vált el a feleségétől. – Még nem keresek partnert és fogalmam sincs, hogy egy háromgyerekes férfi miként talál majd társat – mondta akkor. Nos, úgy tűnik, hamar megoldódott a kérdés, ráadásul – ahogy Kata fogalmazott korábban – egy fodrász igazi lélekgyógyász is, ők pedig hosszú évek óta jól ismerik egymást és a nagy csalódások után együtt talán végre újra boldogok lehetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.