2017. december 18., hétfő
Auguszta

Extra

A mellrák ellen küzd Nagy Ervin

Egy főként nőket érintő betegség, a mellrák megelőzésére hívja fel a figyelmet Nagy Ervin és Nyáry Krisztián.  A páros nyolc másik férfivel együtt csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy több alapítvány munkáját is bemutassa. 

 A Playboy Hero célja, hogy sikeres üzletemberek és hírességek párokat alkotva hívják fel a figyelmet olyan fontos társadalmi ügyekre, mint a súlyos betegségekben szenvedő gyerekek gyógyítása, a környezetvédelem, életük utolsó szakaszában lévő betegek segítése, illetve a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása. A kezdeményezéshez csatlakozott idén Nagy Ervin színész is, aki Nyáry Krisztián íróval együtt kampányol az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület érdekében.


nagy_ervin

-Szerintem a hírnév egyetlen értelme, hogy olyan ügyekre fókuszáljuk a társadalom figyelmét, amelyek mellett gyakran elmegyünk szó nélkül, miközben mások élete lehet a tét – kezdte Nagy Ervin, aki nagyon szívesen állt egy elsősorban nőket érintő ügy mellé.

-Nagy tisztelője vagyok a női nemnek és azt gondolom, hogy szűréssel rengeteg életet lehetne megmenteni. Ami különösen meglepett, hogy a mellrákkal diagnosztizált betegek egy százaléka férfi, így ez a mi ügyünk is– folytatta a színész, akitől Nyáry Krisztián vette át a szót.

nyary_krisztian

-A mellrák egy olyan betegség, amiben ma már nem szabadna meghalnia senkinek, jól gyógyítható, sőt, megelőzhető – mondta el az író.

Kapcsolódó Cikkek