EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Veszprém

A remény üzenetének hordozóit díjazták

A szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátásban vagy szociálisan rászorulók támogatását végző civil és társadalmi szervezetekben tevékenykedő személyek elismeréséről szólt november 16. Veszprémben.

Az ezen a területen dolgozók munkájának jutalmazására és kitüntetésére létrehozott Hornig-díjat ezen a napon adta át Porga Gyula polgármester. Az elismeréseket dr. Purda Zsuzsanna és Kopellerné Tréber Gyöngyi vehették át.


Dr. Purda Zsuzsanna a Veszprém Megyei Pedagógiai Intézet családjogi és gyámügyi szakmai tanácsadója, valamint a Gyámhivatalok Országos Konferenciájának szervezője is volt. A gyermeki jogok érvényesülésének határozott és hiteles képviselője, nevéhez fűződik a Gyermekjogi abc című könyv elkészítése, kiadása. Jelenleg önkéntes jogászként nyújt segítséget a rászorultaknak.

Kopellerné Tréber Gyöngyi

Kopellerné Tréber Gyöngyi (Fotó: Domján Attila)

Kopellerné Tréber Gyöngyi 1983 óta dolgozik a gondozás területén. Kezdetben csecsemő- és gyermekgondozásban dolgozott, napjainkban pedig az idősellátásban végez példaértékű munkát. A 2. Számú Gondozási Központ vezetői feladatait is ellátja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.