EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Egyéb Veszprém

A remény üzenetének hordozóit díjazták

A szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátásban vagy szociálisan rászorulók támogatását végző civil és társadalmi szervezetekben tevékenykedő személyek elismeréséről szólt november 16. Veszprémben.

Az ezen a területen dolgozók munkájának jutalmazására és kitüntetésére létrehozott Hornig-díjat ezen a napon adta át Porga Gyula polgármester. Az elismeréseket dr. Purda Zsuzsanna és Kopellerné Tréber Gyöngyi vehették át.

Dr. Purda Zsuzsanna a Veszprém Megyei Pedagógiai Intézet családjogi és gyámügyi szakmai tanácsadója, valamint a Gyámhivatalok Országos Konferenciájának szervezője is volt. A gyermeki jogok érvényesülésének határozott és hiteles képviselője, nevéhez fűződik a Gyermekjogi abc című könyv elkészítése, kiadása. Jelenleg önkéntes jogászként nyújt segítséget a rászorultaknak.

Kopellerné Tréber Gyöngyi

Kopellerné Tréber Gyöngyi (Fotó: Domján Attila)

Kopellerné Tréber Gyöngyi 1983 óta dolgozik a gondozás területén. Kezdetben csecsemő- és gyermekgondozásban dolgozott, napjainkban pedig az idősellátásban végez példaértékű munkát. A 2. Számú Gondozási Központ vezetői feladatait is ellátja.

Kapcsolódó Cikkek