EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,28 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Veszprém

A remény üzenetének hordozóit díjazták

A szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátásban vagy szociálisan rászorulók támogatását végző civil és társadalmi szervezetekben tevékenykedő személyek elismeréséről szólt november 16. Veszprémben.

Az ezen a területen dolgozók munkájának jutalmazására és kitüntetésére létrehozott Hornig-díjat ezen a napon adta át Porga Gyula polgármester. Az elismeréseket dr. Purda Zsuzsanna és Kopellerné Tréber Gyöngyi vehették át.


Dr. Purda Zsuzsanna a Veszprém Megyei Pedagógiai Intézet családjogi és gyámügyi szakmai tanácsadója, valamint a Gyámhivatalok Országos Konferenciájának szervezője is volt. A gyermeki jogok érvényesülésének határozott és hiteles képviselője, nevéhez fűződik a Gyermekjogi abc című könyv elkészítése, kiadása. Jelenleg önkéntes jogászként nyújt segítséget a rászorultaknak.

Kopellerné Tréber Gyöngyi

Kopellerné Tréber Gyöngyi (Fotó: Domján Attila)

Kopellerné Tréber Gyöngyi 1983 óta dolgozik a gondozás területén. Kezdetben csecsemő- és gyermekgondozásban dolgozott, napjainkban pedig az idősellátásban végez példaértékű munkát. A 2. Számú Gondozási Központ vezetői feladatait is ellátja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.