EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Tatabánya

Almát osztottak a Forrás rádiósok

Almanapot tartottak múlt szerdán az Arany János Óvodában. Megyénk rádiója minden ősszel meglep egy-egy óvodát egy nagy adag almával, most sem volt ez másképp.

A gyerekek dalokkal, versekkel köszönték meg az ajándékot, Sztán Józsefné óvodavezető pedig elmondta: így még könnyebben megy a kicsik egészségre nevelése.


14_forrasradio_almaosztas_01

Fenyvesi Zoltán, a Forrás rádió műsorvezetője elmondta: többéves hagyomány náluk az almaosztás.

Gyakran kedveskedünk ilyen formában az apróságoknak – hangsúlyozta a Forrás rádió reggeli műsorának vezetője. – Ezúttal nemcsak egy csoport fogadott minket, hanem az egész óvoda dalolt és táncolt nekünk. Fantasztikus élmény a mosolygós arcokat látni, ráadásul ezzel talán mi is tehetünk valamit a gyermekek egészségéért.

14_forrasradio_almaosztas_02

Sztán Józsefné intézményvezető a vidám produkciókat követően elárulta: az alma az ovisok egyik kedvenc gyümölcse.

Nagyon örültünk ennek a felajánlásnak – emelte ki az óvoda vezetője. – Az egészséges életmódra nevelés fontos terület, a mindennapok során igyekszünk fokozottan odafigyelni rá. A rádiósok részéről nagyon kedves gesztus, hogy hozzájárulnak ehhez.

A látogatás után az apróságok teli pocakkal térhettek vissza a játékhoz, míg a rádiósok megígérték, a jövőben a megye más óvodáiba is ellátogatnak, hogy azokban is almával kedveskedjenek a gyermekeknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.