2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Tatabánya

Almát osztottak a Forrás rádiósok

Almanapot tartottak múlt szerdán az Arany János Óvodában. Megyénk rádiója minden ősszel meglep egy-egy óvodát egy nagy adag almával, most sem volt ez másképp.

A gyerekek dalokkal, versekkel köszönték meg az ajándékot, Sztán Józsefné óvodavezető pedig elmondta: így még könnyebben megy a kicsik egészségre nevelése.


14_forrasradio_almaosztas_01

Fenyvesi Zoltán, a Forrás rádió műsorvezetője elmondta: többéves hagyomány náluk az almaosztás.

Gyakran kedveskedünk ilyen formában az apróságoknak – hangsúlyozta a Forrás rádió reggeli műsorának vezetője. – Ezúttal nemcsak egy csoport fogadott minket, hanem az egész óvoda dalolt és táncolt nekünk. Fantasztikus élmény a mosolygós arcokat látni, ráadásul ezzel talán mi is tehetünk valamit a gyermekek egészségéért.

14_forrasradio_almaosztas_02

Sztán Józsefné intézményvezető a vidám produkciókat követően elárulta: az alma az ovisok egyik kedvenc gyümölcse.

Nagyon örültünk ennek a felajánlásnak – emelte ki az óvoda vezetője. – Az egészséges életmódra nevelés fontos terület, a mindennapok során igyekszünk fokozottan odafigyelni rá. A rádiósok részéről nagyon kedves gesztus, hogy hozzájárulnak ehhez.

A látogatás után az apróságok teli pocakkal térhettek vissza a játékhoz, míg a rádiósok megígérték, a jövőben a megye más óvodáiba is ellátogatnak, hogy azokban is almával kedveskedjenek a gyermekeknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.