EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Anyaszült meztelen Alicia Silverstone – Fotó!

Elképesztően szexis fotót készítettek a Spinédzserek egykori sztárjáról, aki az állatok védelmében még azt is vállalta, hogy anyaszült meztelenül fotózzák le.

A 40 éves Alicia Silverstone minden gátlásától megszabadult, csak hogy a lehető legnagyobb figyelmet szánjon a PETA akciójának.

Az állatvédők most azt tűzték ki céljuknak, hogy arra szólítanak fel mindenkit, ne viseljenek gyapjúból készült ruhákat.

Az ügy mellé állt a Batman és Robinson főszereplője is, aki olyannyira egyetért az állatvédőkkel, hogy csupasz testével próbál irányt mutatni a rajongóknak.

A felhívás szlogenje sem mindennapi: Inkább legyek meztelen, mint gyapjút viseljek.

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

A színésznő egyébként már egészen fiatalon, a 90-es években csatlakozott a PETA állatvédő szervezethez, aminek a népszerűsítéséhez rengeteg világhírű sztár is csatlakozott.

A fotót elnézve joggal lehet büszke Christopher Jarecki a feleségére, hiszen a hölgy egy gyermek után is észbontóan jól néz ki.

Alicia Silverstone először az Aerosmith klipjében tűnt fel, ami meghozta számára az ismertséget, ezután számos filmben szerepelt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.