EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 25., vasárnap
Vilmos

Egyéb Győr

Átadták a megyei Prima díjakat

Idén tizenkettedik alkalommal adta át a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a megyei Prima díjakat. Az elismeréseket magyar oktatás és köznevelés, magyar tudomány, valamint magyar színház- és filmművészet kategóriákban osztották ki.

Az egykori győri zsinagógában tartott rendezvényt Sragner László, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg, majd elhangzottak a köszöntő beszédek. Ahogy lenni szokott, a kiválasztott vállalkozókat és vállalkozásokat is méltatták, majd átadták nekik a megyei Év Vállalkozója okleveleket. Akik idén örülhettek: Bakus József, a Pannonsys Services Kft. ügyvezetője, Bella Tamás, a Kútház Kft. ügyvezetője, Wágenhoffer Attila egyéni vállalkozó, Pintér József, a Motor Welt Kft. ügyvezetője és Szalai Tamás, a Nádor étterem tulajdonosa.

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel Fotó: Orosz Sándor

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel
Fotó: Orosz Sándor

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjat a magyar oktatás és köznevelés kategóriában Kocsis Rozi Blattner-díjas bábművész, rendező, a Vaskakas Bábszínház igazgatója kapta. Magyar tudomány kategóriában dr. Skaliczky Zoltán idegsebészt, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosát, szervezési igazgatót ismerték el. A magyar színház- és filmművészet kategóriában Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész, a győri Menház Színpad alapítója, művészeti vezetője érdemelte ki az elismerést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.