EUR: 302,31 Ft
CHF: 265,23 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Egyéb Győr

Átadták a megyei Prima díjakat

Idén tizenkettedik alkalommal adta át a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a megyei Prima díjakat. Az elismeréseket magyar oktatás és köznevelés, magyar tudomány, valamint magyar színház- és filmművészet kategóriákban osztották ki.

Az egykori győri zsinagógában tartott rendezvényt Sragner László, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg, majd elhangzottak a köszöntő beszédek. Ahogy lenni szokott, a kiválasztott vállalkozókat és vállalkozásokat is méltatták, majd átadták nekik a megyei Év Vállalkozója okleveleket. Akik idén örülhettek: Bakus József, a Pannonsys Services Kft. ügyvezetője, Bella Tamás, a Kútház Kft. ügyvezetője, Wágenhoffer Attila egyéni vállalkozó, Pintér József, a Motor Welt Kft. ügyvezetője és Szalai Tamás, a Nádor étterem tulajdonosa.

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel Fotó: Orosz Sándor

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel
Fotó: Orosz Sándor

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjat a magyar oktatás és köznevelés kategóriában Kocsis Rozi Blattner-díjas bábművész, rendező, a Vaskakas Bábszínház igazgatója kapta. Magyar tudomány kategóriában dr. Skaliczky Zoltán idegsebészt, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosát, szervezési igazgatót ismerték el. A magyar színház- és filmművészet kategóriában Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész, a győri Menház Színpad alapítója, művészeti vezetője érdemelte ki az elismerést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bezárta kapuit a művésztelep

  Bezárta kapuit a művésztelep

  Több mint negyed évszázados állandóság jellemzi az idén 26. alkalommal megrendezett GébArt Zalaegerszegi Nemzetközi Művésztelepet.

 • Feltörekvő fakó

  Feltörekvő fakó

  Az első számú csapat mellett a második együttes, a “fakó” is említésre méltó teljesítményt nyújt a DUE DSE asztalitenisz egyesületében.

 • Elkezdődött az idei fesztivál!

  Elkezdődött az idei fesztivál!

  Augusztus 19-én este megkezdődött Kecskemét legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválja, a Hírös Hét Fesztivál. Az 1934-ben alapított fesztivál idei mottója: „Hagyománytisztelet és modern szellemiség”.