EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb Győr

Átadták a megyei Prima díjakat

Idén tizenkettedik alkalommal adta át a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a megyei Prima díjakat. Az elismeréseket magyar oktatás és köznevelés, magyar tudomány, valamint magyar színház- és filmművészet kategóriákban osztották ki.

Az egykori győri zsinagógában tartott rendezvényt Sragner László, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg, majd elhangzottak a köszöntő beszédek. Ahogy lenni szokott, a kiválasztott vállalkozókat és vállalkozásokat is méltatták, majd átadták nekik a megyei Év Vállalkozója okleveleket. Akik idén örülhettek: Bakus József, a Pannonsys Services Kft. ügyvezetője, Bella Tamás, a Kútház Kft. ügyvezetője, Wágenhoffer Attila egyéni vállalkozó, Pintér József, a Motor Welt Kft. ügyvezetője és Szalai Tamás, a Nádor étterem tulajdonosa.


Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel Fotó: Orosz Sándor

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel
Fotó: Orosz Sándor

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjat a magyar oktatás és köznevelés kategóriában Kocsis Rozi Blattner-díjas bábművész, rendező, a Vaskakas Bábszínház igazgatója kapta. Magyar tudomány kategóriában dr. Skaliczky Zoltán idegsebészt, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosát, szervezési igazgatót ismerték el. A magyar színház- és filmművészet kategóriában Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész, a győri Menház Színpad alapítója, művészeti vezetője érdemelte ki az elismerést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.