2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb Győr

Átadták a megyei Prima díjakat

Idén tizenkettedik alkalommal adta át a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a megyei Prima díjakat. Az elismeréseket magyar oktatás és köznevelés, magyar tudomány, valamint magyar színház- és filmművészet kategóriákban osztották ki.

Az egykori győri zsinagógában tartott rendezvényt Sragner László, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg, majd elhangzottak a köszöntő beszédek. Ahogy lenni szokott, a kiválasztott vállalkozókat és vállalkozásokat is méltatták, majd átadták nekik a megyei Év Vállalkozója okleveleket. Akik idén örülhettek: Bakus József, a Pannonsys Services Kft. ügyvezetője, Bella Tamás, a Kútház Kft. ügyvezetője, Wágenhoffer Attila egyéni vállalkozó, Pintér József, a Motor Welt Kft. ügyvezetője és Szalai Tamás, a Nádor étterem tulajdonosa.


Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel Fotó: Orosz Sándor

Dr. Skaliczky Zoltán, Kocsis Rozi és Gáti Oszkár a szobrokkal és az oklevelekkel
Fotó: Orosz Sándor

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjat a magyar oktatás és köznevelés kategóriában Kocsis Rozi Blattner-díjas bábművész, rendező, a Vaskakas Bábszínház igazgatója kapta. Magyar tudomány kategóriában dr. Skaliczky Zoltán idegsebészt, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosát, szervezési igazgatót ismerték el. A magyar színház- és filmművészet kategóriában Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas színész, a győri Menház Színpad alapítója, művészeti vezetője érdemelte ki az elismerést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.