EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Bukhatja a felügyeleti jogot Angelina Jolie

Komoly bajban van Angelina Jolie. Az FBI szerint ugyanis férje, Brad Pitt nem bántalmazta örökbe fogadott fiukat, Maddoxot. 

Mint ismeretes, a válófélben lévő Oscar-díjas színésznő hetekkel ezelőtt azt állította Pittről, hogy szeptemberben ittas állapotban rontott neki magánrepülőjükön a 15 éves fiúnak.

A vizsgálat viszont megállapította, hogy nem történt erőszak a gépen, amit a nyomozóiroda szóvivője is megerősített. Jolie egyelőre nem ragált a fejleményre, de ha bebizonyosodik, hogy hazudott, akkor lényegesen kevesebb esélye lesz arra, hogy megkapja a kizárólagos felügyeleti jogot hat gyermeke felett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.