EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Nyakmerevítőt kapott Várkonyi Andrea balesete után

Nyakmerevítőt kell hordania Várkonyi Andreának kedd esti súlyos autóbalesete után. A FEM3 műsorvezetőjét csak centik választották el attól, hogy végzetes legyen a baleset. Párja, Bochkor Gábor kislányukkal sietett a helyszínre és mindenben segítette szerelmét.

varkonyi2 kocsi

A műsorvezető egyébként gyakorlott sofőr

– Nem tudom pontosan hány óra körül, de Andi hívott, hogy balesetet szenvedett az Árpád híd budai hídfőjénél. A piros lámpánál állt meg a kocsijával és ment volna tovább a Vörösvári út irányába, amikor egy furgon igen nagy sebességgel belement. Hál’ Istennek, nem az ajtónál kapta el a kocsit, hanem az első kerekek fölött – osztotta meg az ütközés sokkoló részleteit a hallgatókkal Bochkor Gábor a tegnap reggeli Önindítóban. Bocsi és a kislányuk, a kilencéves Nóri azonnal a helyszínre sietett. Nóri zokogni kezdett, amikor meghallotta, mi történt az anyukájával, de később megnyugodott.

A rádiós elárulta, hogy kedvesének óriási szerencséje volt. Tény, hogy centiken múlt, hogy nem lett nagyobb baj. Andrea nem szenvedett súlyos sérüléseket, de az ütközés következtében beverte a fejét, mivel egyik légzsák sem nyílt ki, a pár hónapja vásárolt autó pedig totálkáros lett. A tévés nem hívott mentőt, saját lábán besétált a kórházba, ahol aztán nyakmerevítőt kapott. Mint ismert, Andrea nem csupán műsorvezető, belgyógyászdiplomája is van, így tisztában volt azzal, hogy elővigyázatosságból azonnal orvoshoz kell mennie, mivel lehetett volna agyrázkódása, súlyosabb esetben akár agyi vérzése is.

A CT-vizsgálat eredménye végül negatív lett. Andrea egyébként gyakorlott sofőr, korábban terepraliversenyeken is indult. Sosem volt még közúti balesete, azonban 2010-ben az egyik gyulai terepralifutamon versenyautójuk felborult, de akkor sem esett baja. A tévés tegnap megnyugtatta a barátait, hogy bár eléggé beütötte a fejét és több testrésze is fáj, de szerencsésnek érzi magát, mert akár az életébe is kerülhetett volna ez az ütközés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.