2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Nyakmerevítőt kapott Várkonyi Andrea balesete után

Nyakmerevítőt kell hordania Várkonyi Andreának kedd esti súlyos autóbalesete után. A FEM3 műsorvezetőjét csak centik választották el attól, hogy végzetes legyen a baleset. Párja, Bochkor Gábor kislányukkal sietett a helyszínre és mindenben segítette szerelmét.

varkonyi2 kocsi

A műsorvezető egyébként gyakorlott sofőr

– Nem tudom pontosan hány óra körül, de Andi hívott, hogy balesetet szenvedett az Árpád híd budai hídfőjénél. A piros lámpánál állt meg a kocsijával és ment volna tovább a Vörösvári út irányába, amikor egy furgon igen nagy sebességgel belement. Hál’ Istennek, nem az ajtónál kapta el a kocsit, hanem az első kerekek fölött – osztotta meg az ütközés sokkoló részleteit a hallgatókkal Bochkor Gábor a tegnap reggeli Önindítóban. Bocsi és a kislányuk, a kilencéves Nóri azonnal a helyszínre sietett. Nóri zokogni kezdett, amikor meghallotta, mi történt az anyukájával, de később megnyugodott.


A rádiós elárulta, hogy kedvesének óriási szerencséje volt. Tény, hogy centiken múlt, hogy nem lett nagyobb baj. Andrea nem szenvedett súlyos sérüléseket, de az ütközés következtében beverte a fejét, mivel egyik légzsák sem nyílt ki, a pár hónapja vásárolt autó pedig totálkáros lett. A tévés nem hívott mentőt, saját lábán besétált a kórházba, ahol aztán nyakmerevítőt kapott. Mint ismert, Andrea nem csupán műsorvezető, belgyógyászdiplomája is van, így tisztában volt azzal, hogy elővigyázatosságból azonnal orvoshoz kell mennie, mivel lehetett volna agyrázkódása, súlyosabb esetben akár agyi vérzése is.

A CT-vizsgálat eredménye végül negatív lett. Andrea egyébként gyakorlott sofőr, korábban terepraliversenyeken is indult. Sosem volt még közúti balesete, azonban 2010-ben az egyik gyulai terepralifutamon versenyautójuk felborult, de akkor sem esett baja. A tévés tegnap megnyugtatta a barátait, hogy bár eléggé beütötte a fejét és több testrésze is fáj, de szerencsésnek érzi magát, mert akár az életébe is kerülhetett volna ez az ütközés.


Kapcsolódó Cikkek