2018. március 23., péntek
Emőke

Külföld

Ciki! Meghiúsult a rablás, mert zárva volt a bank

Még mielőtt elkezdődött volna, meg is hiúsult egy bankrablás, mert a tettes túl korán érkezett a pénzintézetbe – közölte a bécsi rendőrség szóvivője.

Patrick Maierhofer elmondta, hogy egy férfi hétfő reggel 8.45 körül érkezett rollerrel a Bécs Simmering városrészében lévő bankhoz.

Ott a fejére húzta csuklyáját és nadrágja övébe dugott légfegyverrel a bank előterébe lépett. Amikor észrevette, hogy túl korán érkezett, és még 15 perce van hátra a nyitásig, a fegyvert újságpapírba rejtette, és idegesen járkálni kezdett.

Egy járókelő értesítette a rendőröket, akik az előtérben tartóztatták le a 45 éves férfit. A gyanúsított nevét nem hozták nyilvánosságra. A rendőrség szerint azt tervezte, hogy a lopott rollerrel menekül el a helyszínről, miután a zsákmányt megszerezte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyilvántartott bűnözőket találtak a Soros-szervezetben

    Nyilvántartott bűnözőket találtak a Soros-szervezetben

    Calais-nál ellenőriztek egy gyanús autót a francia rendőrök, akik az autóban ülök közül, négy utasról megállapították, hogy úgynevezett S-kartonnal rendelkeznek – számolt be a hírről a francia Nord Littoral regionális újság.

  • Tűzszünet kezdődött Szíriában

    Tűzszünet kezdődött Szíriában

    Csütörtök éjjel kezdődő tűzszünetről sikerült megállapodni a második legnagyobb kelet-gútai fegyveres szervezettel, a Fajlak ar-Rahmán nevű iszlamista csoporttal – jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH), valamint a damaszkuszi rezsimet támogató Hezbollah libanoni síita milícia által működtetett sajtó.