2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Debrecen

Csokonaira emlékeztek

A közelmúltban emlékeztek meg a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium diákjai iskolájuk névadójának, a magyar irodalom egyik legjelentősebb költőjének születésnapjáról.

Ez alkalomból a Dorottya utcai síremléknél adtak emlékműsort. Csokonai Vitéz Mihály 1773. november 17-én született Debrecenben és itt is halt meg 1805-ben.

A diákok emlékműsort adtak

A diákok emlékműsort adtak

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.