EUR: 326,06 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Dunaújváros

Csonttörő-dicséret a DÖSE-nek

Nagy „Csonttörő” János is részt vett a Dunai Ökölvívó Sportegyesület (DÖSE) bokszgáláján, az erdélyiekkel vívott pofonvölgyben, amit többek közt jótékonysági célból, Nagy Kamilla megsegítésére rendeztek a Dunaújvárosi Egyetem Sportcentrumában.

– Nagyon nagy hangulat van itt és őszintén remélem, hogy a DÖSE tevékenysége meghozza a várt felívelést a bokszplanétán. Csodás szervezés, sok-sok fiatal jelent meg, akikkel érdemes a sportágat megismertetni – mondta Csonttörő.


Lendületesen, nagy érdeklődéssel rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

Lendületesen, nagy érdeklődés mellett rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

 

Az Erdei Zsolt által dedikált bokszkesztyűt Nyári Norbert, a Maximál Cargo Kft. tulajdonosa nyerte a liciten, 55 ezer forinttal együtt, amely összeget még ötvenezer forinttal kiegészített a DÖSE. A színvonalas pofonok között az árverés nyertese azt nyilatkozta, hogy a pár kesztyűt is Kamillának ajándékozza a győzelem érdekében.

A Dunaújváros MJV önkormányzata által támogatott rendezvény dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára fővédnöksége alatt ismét bebizonyította, hogy óriási igény van a valaha Dunaújvárosban is szebb napokat megélt ökölvívósportra.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.