2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Egyéb Dunaújváros

Csonttörő-dicséret a DÖSE-nek

Nagy „Csonttörő” János is részt vett a Dunai Ökölvívó Sportegyesület (DÖSE) bokszgáláján, az erdélyiekkel vívott pofonvölgyben, amit többek közt jótékonysági célból, Nagy Kamilla megsegítésére rendeztek a Dunaújvárosi Egyetem Sportcentrumában.

– Nagyon nagy hangulat van itt és őszintén remélem, hogy a DÖSE tevékenysége meghozza a várt felívelést a bokszplanétán. Csodás szervezés, sok-sok fiatal jelent meg, akikkel érdemes a sportágat megismertetni – mondta Csonttörő.


Lendületesen, nagy érdeklődéssel rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

Lendületesen, nagy érdeklődés mellett rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

 

Az Erdei Zsolt által dedikált bokszkesztyűt Nyári Norbert, a Maximál Cargo Kft. tulajdonosa nyerte a liciten, 55 ezer forinttal együtt, amely összeget még ötvenezer forinttal kiegészített a DÖSE. A színvonalas pofonok között az árverés nyertese azt nyilatkozta, hogy a pár kesztyűt is Kamillának ajándékozza a győzelem érdekében.

A Dunaújváros MJV önkormányzata által támogatott rendezvény dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára fővédnöksége alatt ismét bebizonyította, hogy óriási igény van a valaha Dunaújvárosban is szebb napokat megélt ökölvívósportra.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek