EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Dunaújváros

Csonttörő-dicséret a DÖSE-nek

Nagy „Csonttörő” János is részt vett a Dunai Ökölvívó Sportegyesület (DÖSE) bokszgáláján, az erdélyiekkel vívott pofonvölgyben, amit többek közt jótékonysági célból, Nagy Kamilla megsegítésére rendeztek a Dunaújvárosi Egyetem Sportcentrumában.

– Nagyon nagy hangulat van itt és őszintén remélem, hogy a DÖSE tevékenysége meghozza a várt felívelést a bokszplanétán. Csodás szervezés, sok-sok fiatal jelent meg, akikkel érdemes a sportágat megismertetni – mondta Csonttörő.


Lendületesen, nagy érdeklődéssel rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

Lendületesen, nagy érdeklődés mellett rendezték meg a DÖSE és Erdély között zajló bokszgálát a városban Fotó: dunaujvaros.com

 

Az Erdei Zsolt által dedikált bokszkesztyűt Nyári Norbert, a Maximál Cargo Kft. tulajdonosa nyerte a liciten, 55 ezer forinttal együtt, amely összeget még ötvenezer forinttal kiegészített a DÖSE. A színvonalas pofonok között az árverés nyertese azt nyilatkozta, hogy a pár kesztyűt is Kamillának ajándékozza a győzelem érdekében.

A Dunaújváros MJV önkormányzata által támogatott rendezvény dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára fővédnöksége alatt ismét bebizonyította, hogy óriási igény van a valaha Dunaújvárosban is szebb napokat megélt ökölvívósportra.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.