EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb Debrecen

DExpo-sikerek

A tízéves múltra visszatekintő, legnagyobb beiskolázási rendezvény a Debreceni Egyetemen a DExpo, amelynek keretében november végén két napon át színes programokkal, előadásokkal, kari standokkal, számtalan, a továbbtanuláshoz nélkülözhetetlen információval várják a középiskolás diákokat.

A látogatók bepillanthatnak az egyetem életébe, részt vehetnek tanórán, gyakorlaton, megtapasztalhatják az egyetemi hangulatot, feltérképezhetik a campusokat.

Rengetegen látogattak ki a DExpora Fotó: unideb.hu

Rengetegen látogattak ki a DExpora
Fotó: unideb.hu

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.