2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb Debrecen

DExpo-sikerek

A tízéves múltra visszatekintő, legnagyobb beiskolázási rendezvény a Debreceni Egyetemen a DExpo, amelynek keretében november végén két napon át színes programokkal, előadásokkal, kari standokkal, számtalan, a továbbtanuláshoz nélkülözhetetlen információval várják a középiskolás diákokat.

A látogatók bepillanthatnak az egyetem életébe, részt vehetnek tanórán, gyakorlaton, megtapasztalhatják az egyetemi hangulatot, feltérképezhetik a campusokat.

Rengetegen látogattak ki a DExpora Fotó: unideb.hu

Rengetegen látogattak ki a DExpora
Fotó: unideb.hu

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.