EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Zalaegerszeg

Dobd le a textilt, naturista fürdőzésre vár a Zalaegerszegi Termálfürdő!

A Zalaegerszegi Termálfürdő vezetősége gondolt egy merészet, felmérést végzett a fürdőkedvelők körében közösségi oldalán, lenne-e igény textilmentes, naturista fürdőzésre.

Az eredmény még őket is megdöbbentette, hiszen a poszt több ezer lájkot kapott, sőt, több biztató, támogató hozzászólást is. Zalaegerszegen valamikor régen üzemelt a városi strandon nudista napozó a tetőn, így a meztelenség kultúrája nem ismeretlen városunkban, ám medencékben lazítva eddig nem volt erre lehetőség. Most itt a remek alkalom a meztelen fürdőzés rajongóinak, hogy november 25-én, pénteken 20-tól 23 óráig a Zalaegerszegi Termálfürdőben első alkalommal élvezhetik és próbálhatják ki fürdőruha nélkül a termálvizet!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.