EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb Zalaegerszeg

Dobd le a textilt, naturista fürdőzésre vár a Zalaegerszegi Termálfürdő!

A Zalaegerszegi Termálfürdő vezetősége gondolt egy merészet, felmérést végzett a fürdőkedvelők körében közösségi oldalán, lenne-e igény textilmentes, naturista fürdőzésre.

Az eredmény még őket is megdöbbentette, hiszen a poszt több ezer lájkot kapott, sőt, több biztató, támogató hozzászólást is. Zalaegerszegen valamikor régen üzemelt a városi strandon nudista napozó a tetőn, így a meztelenség kultúrája nem ismeretlen városunkban, ám medencékben lazítva eddig nem volt erre lehetőség. Most itt a remek alkalom a meztelen fürdőzés rajongóinak, hogy november 25-én, pénteken 20-tól 23 óráig a Zalaegerszegi Termálfürdőben első alkalommal élvezhetik és próbálhatják ki fürdőruha nélkül a termálvizet!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.