EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb Zalaegerszeg

Dobd le a textilt, naturista fürdőzésre vár a Zalaegerszegi Termálfürdő!

A Zalaegerszegi Termálfürdő vezetősége gondolt egy merészet, felmérést végzett a fürdőkedvelők körében közösségi oldalán, lenne-e igény textilmentes, naturista fürdőzésre.

Az eredmény még őket is megdöbbentette, hiszen a poszt több ezer lájkot kapott, sőt, több biztató, támogató hozzászólást is. Zalaegerszegen valamikor régen üzemelt a városi strandon nudista napozó a tetőn, így a meztelenség kultúrája nem ismeretlen városunkban, ám medencékben lazítva eddig nem volt erre lehetőség. Most itt a remek alkalom a meztelen fürdőzés rajongóinak, hogy november 25-én, pénteken 20-tól 23 óráig a Zalaegerszegi Termálfürdőben első alkalommal élvezhetik és próbálhatják ki fürdőruha nélkül a termálvizet!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.