EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Dráma! Felakasztotta magát a színésznő

Öngyilkosságot követett el egy limai szálloda szobájában Lisa Lynn Masters. Az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály, a Gossip Girl és A pletykafészek című sorozatokban is szereplő színésznő felakasztotta magát.

A tragédia hírét megerősítette a család szóvivője is. A Peru21 információi szerint a színésznő holtteste mellett antidepresszánsokat találtak.

Az 52 éves színésznő a Nuevo Mundo hotelben vetett véget az életének még 15-én, de csak most adtak hírt róla.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.