EUR: 309,31 Ft
CHF: 284,11 Ft
2017. június 27., kedd
László

Egyéb I.kerület XI.kerület

Duplán ajándékozhatunk a jótékonysági vásárral

A Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) kezdeményezésére november 26-án délelőtt a Várkert Bazár ad otthont a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárának, amelynek bevételét az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai gyermekklinika leukémiás és daganatos gyermekeinek gyógyulására fordítja.

A szervezők a jótékonykodás mellett a civil szféra összefogásának erejére és az adventi készülődés lényegére kívánják felhívni a figyelmet. A kezdeményezéshez több mint 50, családokat segítő civil szervezet, cég és közéleti szereplő csatlakozott.

Fotó: Csudai Sándor

Király Nóránk édesanyaként is szívügye jótékonysági vásár (Fotó: Csudai Sándor)

– A vásárba látogatók többek között házi lekvárok, sütemények, apró mécsesek, szappanok, gyertyatartók és koszorúk közül válogathatnak. A szervezők saját maguk készítette igényes portékák széles skálájának felvonultatásával igyekeznek megkönnyíteni a karácsonyi ajándékvásárlást – tudtuk meg Király Nórától, a Ficsak alapítójától.

Az ötgyermekes édesanya hozzátette, a vásár reggelén 9 órától színvonalas családi programokkal is várják az érdeklődőket. Koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a 3–10 éves gyerekek a LogiKaland vetélkedőn tehetik próbára ügyességüket, egész délelőtt lehet majd kézműveskedni, együtt énekelni, mondókázni a Ringató Alapítvány tanfolyamvezetőivel, valamint az Újbudai Babszem Táncegyüttes és a Petőfi Musical Stúdió növendékei is fellépnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt.

  • Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Komárom-Esztergom megyében 2017 június elejére 3,5 százalékra csökkent az álláskeresők aránya – mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.