EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb I.kerület XI.kerület

Duplán ajándékozhatunk a jótékonysági vásárral

A Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) kezdeményezésére november 26-án délelőtt a Várkert Bazár ad otthont a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárának, amelynek bevételét az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai gyermekklinika leukémiás és daganatos gyermekeinek gyógyulására fordítja.

A szervezők a jótékonykodás mellett a civil szféra összefogásának erejére és az adventi készülődés lényegére kívánják felhívni a figyelmet. A kezdeményezéshez több mint 50, családokat segítő civil szervezet, cég és közéleti szereplő csatlakozott.


Fotó: Csudai Sándor

Király Nóránk édesanyaként is szívügye jótékonysági vásár (Fotó: Csudai Sándor)

– A vásárba látogatók többek között házi lekvárok, sütemények, apró mécsesek, szappanok, gyertyatartók és koszorúk közül válogathatnak. A szervezők saját maguk készítette igényes portékák széles skálájának felvonultatásával igyekeznek megkönnyíteni a karácsonyi ajándékvásárlást – tudtuk meg Király Nórától, a Ficsak alapítójától.

Az ötgyermekes édesanya hozzátette, a vásár reggelén 9 órától színvonalas családi programokkal is várják az érdeklődőket. Koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a 3–10 éves gyerekek a LogiKaland vetélkedőn tehetik próbára ügyességüket, egész délelőtt lehet majd kézműveskedni, együtt énekelni, mondókázni a Ringató Alapítvány tanfolyamvezetőivel, valamint az Újbudai Babszem Táncegyüttes és a Petőfi Musical Stúdió növendékei is fellépnek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.