EUR: 302,60 Ft
CHF: 266,01 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Egyéb I.kerület XI.kerület

Duplán ajándékozhatunk a jótékonysági vásárral

A Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) kezdeményezésére november 26-án délelőtt a Várkert Bazár ad otthont a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárának, amelynek bevételét az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai gyermekklinika leukémiás és daganatos gyermekeinek gyógyulására fordítja.

A szervezők a jótékonykodás mellett a civil szféra összefogásának erejére és az adventi készülődés lényegére kívánják felhívni a figyelmet. A kezdeményezéshez több mint 50, családokat segítő civil szervezet, cég és közéleti szereplő csatlakozott.

Fotó: Csudai Sándor

Király Nóránk édesanyaként is szívügye jótékonysági vásár (Fotó: Csudai Sándor)

– A vásárba látogatók többek között házi lekvárok, sütemények, apró mécsesek, szappanok, gyertyatartók és koszorúk közül válogathatnak. A szervezők saját maguk készítette igényes portékák széles skálájának felvonultatásával igyekeznek megkönnyíteni a karácsonyi ajándékvásárlást – tudtuk meg Király Nórától, a Ficsak alapítójától.

Az ötgyermekes édesanya hozzátette, a vásár reggelén 9 órától színvonalas családi programokkal is várják az érdeklődőket. Koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a 3–10 éves gyerekek a LogiKaland vetélkedőn tehetik próbára ügyességüket, egész délelőtt lehet majd kézműveskedni, együtt énekelni, mondókázni a Ringató Alapítvány tanfolyamvezetőivel, valamint az Újbudai Babszem Táncegyüttes és a Petőfi Musical Stúdió növendékei is fellépnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bezárta kapuit a művésztelep

  Bezárta kapuit a művésztelep

  Több mint negyed évszázados állandóság jellemzi az idén 26. alkalommal megrendezett GébArt Zalaegerszegi Nemzetközi Művésztelepet.

 • Feltörekvő fakó

  Feltörekvő fakó

  Az első számú csapat mellett a második együttes, a “fakó” is említésre méltó teljesítményt nyújt a DUE DSE asztalitenisz egyesületében.

 • Elkezdődött az idei fesztivál!

  Elkezdődött az idei fesztivál!

  Augusztus 19-én este megkezdődött Kecskemét legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválja, a Hírös Hét Fesztivál. Az 1934-ben alapított fesztivál idei mottója: „Hagyománytisztelet és modern szellemiség”.