EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Édességgel fogyott Peller Károly

Döbbenetes átalakuláson ment át Peller Károly. Az Operettszínház sztárja az utóbbi hetekben több mint tíz kilótól szabadult meg Tomán Szabinának köszönhetőn. Titkát először a Lokál olvasóival osztotta meg.

– Egy szerepre készülök, ami rengeteg tánccal fog járni, ezért Szabina segítségével nekiláttam egy erősítéssel egybekötött fehérjealapú fogyókúrának, ami nekem külön öröm, mert nyugodtan ehetek édességet is a diétám alatt. Az utóbbi hetekben már két nadrágméretet fogytam, de még közel sincs vége az átalakulásomnak – lelkendezett a színész az Ernst Galéria, az UNICEF és az On The Spot közös jótékonysági fotókiállításán.

képalá: A színész szemmel láthatóan  két hónap alatt jó pár kilótól megszabadult már.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.