EUR: 310,06 Ft
CHF: 268,18 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Egymilliárdért kelt el Marilyn Monroe ruhája

Az a testhez álló ruha, amelyben Marilyn Monroe Kennedy elnököt köszöntötte születésnapján, 1,4 milliárd forintnak megfelelő összegért, 4,8 millió dollárért kelt el egy aukción.

Az összeget egy Los Angeles-i gyűjtő fizette ki. A ruhát annak idején Jane Louis tervezte, és állítólag olyan szűk volt, hogy az énekesnő testén kellett összevarrni. Ezzel azt a benyomást keltette, mintha Marilyn meztelen lett volna, miközben a Happy Birthday Mr. Presidentet énekelte.

Monroe állítólag Kennedy szeretője volt. Marilyn alig három hónappal később halt meg gyógyszer-túladagolásban, ha élne, idén lenne 90 éves. Az elnököt egy évvel később gyilkolták meg Dallasban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.