EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Budapest

Elfogtak hat tiltott határátlépőt a fővárosban

Két budapesti helyszínen összesen hat, Magyarország határát tiltott módon átlépő férfit fogtak el a rendőrök szombaton – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint négy férfit a X. kerületi Népliget buszpályaudvaron, kettőt pedig a VIII. kerületi Keleti pályaudvaron fogtak el.

Ezzel egy időben átvizsgáltak egy, a Ferencvárosi pályaudvaron álló szerelvényt is, de a 31 vagonban nem találtak senkit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Páratlan darts

  Páratlan darts

  Hollandiában a darts a testnevelési órák keretein belül választható tantárgy, mert segíti a számolást. A Páratlan Vakáció programsorozat résztvevői a Pestújhelyi SC edzőinek segítségével most kipróbálhatták ezt a nagyszerű játékos és sportot.

 • Az álmok valóra válhatnak!

  Az álmok valóra válhatnak!

  Sok-sok év távolmaradás után újra nemzetközi kupameccset játszhatott az Újpest. Bár nem tartott sokáig a menetelés, a lilák elhoztak Budapestre egy igazi sztárcsapatot, a Sevilla Megyeri úti fellépése pedig telt házas meccset és nagyszerű hangulatot eredményezett.

 • Rengetegbe kerül az albérlet Zuglóban

  Rengetegbe kerül az albérlet Zuglóban

  Mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki albérletet keres Zuglóban. Hegyi Zsolt, a Lokál Extrának nyilatkozó ingatlanközvetítő szerint ennek több oka is van, ám a kerület mindig is kiemelt terület volt az albérleteket keresők körében.

 • Nyári munkák a parkokban

  Nyári munkák a parkokban

  Rengeteg helyen kell pótolni a hirtelen melegben tönkre ment növényzetet Belváros-Lipótváros parkjaiban.