2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Emily télen sem szégyellős

Emily Ratajkowski tökéletes idomokkal rendelkezik, amit nem is szégyell megmutatni. Instagram-oldalán szinte naponta posztol extra szexi képeket, nyaralásán pedig még a fürdőruhájától is megvált.

A 25 éves modell-színésznő Mexikóban járt, ahol úgy tűnik, még a fürdőruha is melegítette, ezért nem volt rest és a tenger habjaiban vált meg tőle. Emily a barátnőivel fürdőzött, a pancsikálás pedig nem volt éppen feltűnésmentes…


Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.