EUR: 309,48 Ft
CHF: 266,47 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Emily télen sem szégyellős

Emily Ratajkowski tökéletes idomokkal rendelkezik, amit nem is szégyell megmutatni. Instagram-oldalán szinte naponta posztol extra szexi képeket, nyaralásán pedig még a fürdőruhájától is megvált.

A 25 éves modell-színésznő Mexikóban járt, ahol úgy tűnik, még a fürdőruha is melegítette, ezért nem volt rest és a tenger habjaiban vált meg tőle. Emily a barátnőivel fürdőzött, a pancsikálás pedig nem volt éppen feltűnésmentes…

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.