2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XXIII.kerület

Éremmel megrakodva jöttek haza Kassáról

Különdíjat nyert Tóth Enikő a múlt hétvégén Kassán rendezett, Ilyo Cup elnevezésű taekwondoversenyen. A soroksári GoldStarS SE junior versenyzője az 52 kg-osok között nem talált legyőzőre, és a torna végén korosztályának legjobb női versenyzőjének választották.

A XXIII. kerületiek amúgy is remekeltek, a hazai szövetség tájékoztatása szerint Enikő mellett Molnár Viktor, Vince Máté, Szűcs Krisztián, Gubala Gergő és Stájer Boglárka aranyat nyert, Kiss Roland, Soós Roland, Lerch János, Lezsák Dominik, Rédei Andor, Juhász Martin, Beliczai Dániel és Imrik Anna második lett, míg Szabó Benedek harmadikként zárt a családias hangulatú versenyen. Formagyakorlatban Szarka Tímea, Szabó Gergely és Gubala Flóra is diadalmaskodott, Szabó Krisztián harmadik lett.
15145049_1571749772840916_988684864_o

Tóth Enikő (kékben) kiemelkedett a mezőnyből

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.