2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XXIII.kerület

Éremmel megrakodva jöttek haza Kassáról

Különdíjat nyert Tóth Enikő a múlt hétvégén Kassán rendezett, Ilyo Cup elnevezésű taekwondoversenyen. A soroksári GoldStarS SE junior versenyzője az 52 kg-osok között nem talált legyőzőre, és a torna végén korosztályának legjobb női versenyzőjének választották.

A XXIII. kerületiek amúgy is remekeltek, a hazai szövetség tájékoztatása szerint Enikő mellett Molnár Viktor, Vince Máté, Szűcs Krisztián, Gubala Gergő és Stájer Boglárka aranyat nyert, Kiss Roland, Soós Roland, Lerch János, Lezsák Dominik, Rédei Andor, Juhász Martin, Beliczai Dániel és Imrik Anna második lett, míg Szabó Benedek harmadikként zárt a családias hangulatú versenyen. Formagyakorlatban Szarka Tímea, Szabó Gergely és Gubala Flóra is diadalmaskodott, Szabó Krisztián harmadik lett.
15145049_1571749772840916_988684864_o

Tóth Enikő (kékben) kiemelkedett a mezőnyből

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.