2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb XXIII.kerület

Éremmel megrakodva jöttek haza Kassáról

Különdíjat nyert Tóth Enikő a múlt hétvégén Kassán rendezett, Ilyo Cup elnevezésű taekwondoversenyen. A soroksári GoldStarS SE junior versenyzője az 52 kg-osok között nem talált legyőzőre, és a torna végén korosztályának legjobb női versenyzőjének választották.

A XXIII. kerületiek amúgy is remekeltek, a hazai szövetség tájékoztatása szerint Enikő mellett Molnár Viktor, Vince Máté, Szűcs Krisztián, Gubala Gergő és Stájer Boglárka aranyat nyert, Kiss Roland, Soós Roland, Lerch János, Lezsák Dominik, Rédei Andor, Juhász Martin, Beliczai Dániel és Imrik Anna második lett, míg Szabó Benedek harmadikként zárt a családias hangulatú versenyen. Formagyakorlatban Szarka Tímea, Szabó Gergely és Gubala Flóra is diadalmaskodott, Szabó Krisztián harmadik lett.
15145049_1571749772840916_988684864_o

Tóth Enikő (kékben) kiemelkedett a mezőnyből

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.